Chip-tuning
Re: Chip-tuning
Eto, Revo kad ne bi izmerili 20 konjića više crkli bi.
Baš me čudi to za turbinu...
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT

Baš me čudi to za turbinu...
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Jeste EOS 2.0 TDI ali nemam pojma za te probleme sa turbinama. Naisao sam na post pa sam ga samo preneo.Markoni napisao:Je l' to EOS 2.0 TDI kome je posle Pozege par puta zviznula turbina?
Tapatalk Post
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Daj nesto detaljnije o tome, sta je povecano kod jednog tjunera a sta kod drugog, ne kapiram. Samo neko frljanje ciframa, jedino sto sam pohvatao je da ga je Revo slagao, a to nije nista novo. Je l' to ovaj lik prvo radio mapu kod jednih, pa doradjivao kod drugih, pa onda kod trecih, otkud ovoliko cifara prije-posle na svakom dynu?  

Koji auto je bio u pitanju?Flesh napisao:Meni Bobo i Tunerc nisu uspeli da urade chiptuning iz 2 pokusaja, Revo Pozega uradio bez problema.
Pogledajte koja se vozila chipuju u Revu a koja u Bobosportu i sve ce vam biti jasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Praksa je da pre tuning pitaju za model, tj kod motra, kako bi se videlo mogu li ECU dovestu u boot-mode.
To sto se uslovno receno bolji automobili rade u RevoChip-u u Pozegi nije neki pokazatelj njihovog kvaliteta.
Izmedju ostalog to je i glavna mana BoboSport, ambijent, nasminkana i cista radionica itd..
Ali zato im je odnos cena/dobijeno za svaku pohvalu!
Svi oni imaju nesto putera na glavi. Neki manje, neki vise. Samo treba biti realan pa priznati krivicu ako podje po zlu i uraditi sve sto treba da musterija na kraju bude zadovoljna. Ali tu uglavnom sujeta preovladava pa se traze drugi razlozi.
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- stefank
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Zna li neko je l' imaju idje valjci u okolini CG a da to nije Beograd, tj. ima li idje bar malo blize, jesu li sve tjuning kuce sa dynom u BG i NS?

Vidis valjda sta pise. Mereno je na tri mesta, odnosno na razlicitim valjcima. Na Revo Uzice valjcima mu je pokazao 30 konja vise nego kada je merio nakon toga u Bobo Sportu, koji su mu posle merenja uradili novu mapu. Posle tog remapa su mu oni izmerili 156 koliko su otprilike izmerili i valjci u Novaspeedu kasnije, da bi mu oni uradili novu mapu na 173 i sada je zadovoljan.stefank napisao:Daj nesto detaljnije o tome, sta je povecano kod jednog tjunera a sta kod drugog, ne kapiram. Samo neko frljanje ciframa, jedino sto sam pohvatao je da ga je Revo slagao, a to nije nista novo. Je l' to ovaj lik prvo radio mapu kod jednih, pa doradjivao kod drugih, pa onda kod trecih, otkud ovoliko cifara prije-posle na svakom dynu?
Neverovatno mi je da su ga u Revu Uzice slagali za citavih 30ks, to je kriminalno.
- stefank
Znaci dobro sam shvatio, jbg bilo mi cudno da je lik 3 puta zaredom radio mapu, ipak je to rijetkost.  A u pitanju je 140 ks motor?
 A u pitanju je 140 ks motor?
Sto se Reva tice to je tipa 20. slucaj po forumima da se pominje, da odvale mnogo vise ks nego sto jeste, oko toga i pricamo. A i same njihove "prognoze" su mi nerealne, cak im i na sajtu stoji da daju vise ks nego ostali tjuneri, a tek kako se gadju ciframa uzivo sudeci po iskustvima ljudi to je posebna prica.

A u pitanju je 140 ks motor?
 A u pitanju je 140 ks motor?Sto se Reva tice to je tipa 20. slucaj po forumima da se pominje, da odvale mnogo vise ks nego sto jeste, oko toga i pricamo. A i same njihove "prognoze" su mi nerealne, cak im i na sajtu stoji da daju vise ks nego ostali tjuneri, a tek kako se gadju ciframa uzivo sudeci po iskustvima ljudi to je posebna prica.
Znaci u revo na merenje... Pa na zlatibor na lepinju 
Mislim da je kod bobo merenje solidno tacno...

Mislim da je kod bobo merenje solidno tacno...
Audi A4 B8 120KS 2010. godište, EDC17.VVWOB napisao:Koji auto je bio u pitanju?Flesh napisao:Meni Bobo i Tunerc nisu uspeli da urade chiptuning iz 2 pokusaja, Revo Pozega uradio bez problema.
Pogledajte koja se vozila chipuju u Revu a koja u Bobosportu i sve ce vam biti jasno.
Praksa je da pre tuning pitaju za model, tj kod motra, kako bi se videlo mogu li ECU dovestu u boot-mode.
To sto se uslovno receno bolji automobili rade u RevoChip-u u Pozegi nije neki pokazatelj njihovog kvaliteta.
Izmedju ostalog to je i glavna mana BoboSport, ambijent, nasminkana i cista radionica itd..
Ali zato im je odnos cena/dobijeno za svaku pohvalu!
Bio je tu i lično Ervin iz Tunerc-a, probali su 2 puta, međutim obe mape su bile loše.
- stefank
Kad sam chipovao Q7 bas tada je bio neki lik sa B8, doduse onim "standardnim" od 140 ks. Odradili mu bez problema mapu, i to pofino (malo smo se peglali u povratku u koloni, bez nekog trkanja ali lijepo ide i on).

Čipuju se na istu snagu 120, 136 i 143KS.

- stefank
To znam nego kazem, ovi nisu imali problema a saradjuju s tamo nekom nama nepoznatom tuning kucom, cudi me da ti ostali nisu mogli da ti odrade mapu, to kazem.

Revo ne bi cipovao nista od tih kola da ne obecavaju mnogo vise konja kojih nema i to je toFlesh napisao:Meni Bobo i Tunerc nisu uspeli da urade chiptuning iz 2 pokusaja, Revo Pozega uradio bez problema.
Revo je sada dobio najnoviji Bapro 4wd dyno sa simulacijom kao da si na pravom putu
Tako da tacnije od ovog ne moze biti
http://revochip.com/vesti/vest/51/BAPRO ... o-u-Srbiji!/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka im cast i jedva cekam da ugrabim malo vremena i da idem da merim snagu

Tako da tacnije od ovog ne moze biti
http://revochip.com/vesti/vest/51/BAPRO ... o-u-Srbiji!/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka im cast i jedva cekam da ugrabim malo vremena i da idem da merim snagu