Oba automobila sam provozao, isprobao i Volvo je udobniji od Focusa ali sam se stvarno iznenadio o kakvom se kvalitetu enterijera u Focusu radi. Taj auto ce za koju godinu biti broj 1 u toj klasi ako vec i nije. Ne bih da pametujem i pljujem po Golfu ali sam tek sada uvideo koliko je to precenjeni seljacki automobil.
 Za razliku od Golfa, Focus je jedna kompletna mashina, a ko i dalje tvrdi da gresim neka ode, sedne i provoza taj Focus.
 Za razliku od Golfa, Focus je jedna kompletna mashina, a ko i dalje tvrdi da gresim neka ode, sedne i provoza taj Focus. Dakle, Ford 1.0T 125ks ili Volvo S60 1.6D Drive...
Mozda bi Forda bilo zanimljivije (po dzepu) za odrzavati, mada neki kazu da popije dosta ulja 5W-20, a neko se zali i na potrosnju odnosno popije 2-3lit. vise od deklarisane.
Ima li neko na Forumu da vozi ovakav Focus?

Meni je svejedno jer ni dizel ne trosi nesto manje, a ko zna i da li cu jos voziti po 50000km godisnje. Dizela nikad nisam imao, a pored tople garaze ne znam ni kakvi su zimi kada zna da bude i -15, 20...
  Meni je svejedno jer ni dizel ne trosi nesto manje, a ko zna i da li cu jos voziti po 50000km godisnje. Dizela nikad nisam imao, a pored tople garaze ne znam ni kakvi su zimi kada zna da bude i -15, 20... 

za Volvo
 za Volvo