Kod mene se rezerva upalila posle više od 930km, što je sasvim zadovoljavajuće. Očigledno zima prija Alfi, a noga nije teška ovih dana, tempomat i uglavnom unutar ograničenja.
Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Fantastično. Ja sa dizlom taj rezultat mogu samo da sanjam. 
Kod mene se rezerva upalila posle više od 930km, što je sasvim zadovoljavajuće. Očigledno zima prija Alfi, a noga nije teška ovih dana, tempomat i uglavnom unutar ograničenja.
Ja juce sa Golfom BG - ZR - NS 7 lit./100 km. Lagana voznja sa par jacih ubrzanja. Definitivno ga je bolje voziti brzo jer potrosnja ne poraste srazmerno brzini voznje... 
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
I ja sam po prvi put juce eksperimentisao da Subotice i nazad. Hteo sam da vidim potrosnju uz konstantnu brzinu od 120 km/h po brzinomeru. Da li je uticao vetar, jako grejanje kabine ili nesto trece, ali nisam bio bas zadovoljan rezultatom - 8,1 l. Definitivno nema znacajnije ustede u odnosu na voznju od 140 km/h...
Nisam dobro rekao, oko 960 i nešto km je bilo na satu. Sipao sam gorivo na 970km, 63 litre.
BC/čep 6.0/6.5
Otkad je počeo da laže ~10%, taj odnos se drži i dalje.
157.9din Mol ED sa aditivima
BC/čep 6.0/6.5
Otkad je počeo da laže ~10%, taj odnos se drži i dalje.
157.9din Mol ED sa aditivima
Nidzo, mislim da te niko nije.konstatovao ni prvi put 
Rakhile, bezi sa tim madjijama.
Sent from my Sony
Rakhile, bezi sa tim madjijama.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nidzo kako mislis otkad je poceo da laze? Kada se to dogodilo i imas li ideju zasto?
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Cip, verovatno
P.S.
Sledeci privatni auto jurim da bude TSI, ili ecoboost
P.S.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nisu madjije, malo trosi mamu mu. Ovo je od juce, Zlatibor Beograd vrata do vrata, zimske gume, prazan auto. Kolega vozi kulturno i lagano, vidi se i po prosecnoj brzini. Meni bi ta deonica bila oko 6, mozda 5.5 da se bas potrudim.
Razmisljam da uzmem od kolege tu Octaviu sledece godine na prolece.
Razmisljam da uzmem od kolege tu Octaviu sledece godine na prolece.
Dodaj kilo Octaviji zbog spusta sa Zl
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Znam, al opet je malo. Prosek otkad je kupio auto mu je 6.2 valjda, a jos malo ce dve godine
Ma mali turbaci kidaju, i ekonomicni i brzi i elasticni
Re: Одг: Koliko troši?
Dok se ne načepe. 

Ma i treba da se cepe 
McGruja napisao:Cip, verovatno
P.S.
Nije čip. Otprilike kad su krenuli sa onim markiranjem goriva. Već sam izneo teoriju zavere da kad ta kontrola više nije pod okriljem države nego privatnih agencija u službi države sumnjam da pumpe izbroje malčice više nego što sipaju u stvari.Ivan napisao:Nidzo kako mislis otkad je poceo da laze? Kada se to dogodilo i imas li ideju zasto?
Послато са GT-N7100
Možda i socijalni mir. Ako je to istina gorivo je u stvari malo skuplje nego što piše. Ne znam da li je neko to skoro merio u nekoj menzuri?
A možda se samo tripujem. Auto je mator pa ko zna koliko su dizne u svađi sa sopstvenim protokom. Jedino je simptomatično da se desilo preko noći, a ne postupno.
Tapatalk