Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Re: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
E pa Xepoj prodaj C klasu i kupi Focus RS.

Sada nemam para da kupim bilo sta  Tako da ce se sacekati godinu, 2, pa cu da doplatim za bolji auto, a45
 Tako da ce se sacekati godinu, 2, pa cu da doplatim za bolji auto, a45  

A mozda i za nesto bolje, ko zna sta ce ss sve izdesavati do tada
A za Focusa RS, kada sam ih pitao u salonu da li imaju, oni su rekli da ne znaju, pa videli da nemaju, pa kada sam ih pitao da li odrzavaju ako ka uvezem, glavni serviser me.je pitao: sta ti je to?...
Tapatok za Vindovz

A mozda i za nesto bolje, ko zna sta ce ss sve izdesavati do tada

A za Focusa RS, kada sam ih pitao u salonu da li imaju, oni su rekli da ne znaju, pa videli da nemaju, pa kada sam ih pitao da li odrzavaju ako ka uvezem, glavni serviser me.je pitao: sta ti je to?...
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Možda se sad situacija promenila, ako si ih pitao kada se Focus RS II pojavio tek.

Sumnjam da je neka velika razlika, raspitaj se dobro kad dođe vreme. A45 je 2.0 motor ali je ipak 360 ks i održavanje nikako ne može biti jeftino. Potrošnja je relativna stvar za jake benzince.Xepoj87 napisao:Ako nekom ludom srecom, pocnem da zaradjujem 2000e do kupovine sledeceg automobila, onda jeste, ali ovako mi je A45 AMG favorit i daljeFloyd napisao:
Izbor za sledeći auto je završen?
Jednostavno ne bih mogao da ispratim troskove C400 4matic-a.
Tebi će plazak sa D segmenta na HH biti zapravo ono s konja na magarca...
Lepo nek uzme 228i  

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Xepoj87 napisao:Za mene realno, oduvek nije bila C klasa, trebao sam tada da uzmem Focusa RS, mada bih mozda tu tek najebao zbog divljanja.
Ali svakako, ja i ako vlada takvo misljenje o meni, nisam mrstavac iz Mecke i jednostavno, C klasa nije po mom karakteru

Ja sledeci lazem  

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Pa nije isto 200CDI iz D segmenta i 2007 godine i najnoviji C segment AMG sa 360ks, ja bi pre rekao da je obrnuto.Floyd napisao:Tebi će plazak sa D segmenta na HH biti zapravo ono s konja na magarca...
Mislio sam na ponudu prostora. Heroj je uvek naglašavao da mu je bitan prostor na zadnjoj klupi a kod A klase toga nema. I ovde se ne poredi C200 iz 2007. sa A45 nego C400 iz 2014 

Onda ok  Mada Golf i premijumi D segmenta imaju slicno mesta pozadi, neka mizerna razlika, tako da pitanje je koliko je C prostorniji od A na zadnjoj klupi.
 Mada Golf i premijumi D segmenta imaju slicno mesta pozadi, neka mizerna razlika, tako da pitanje je koliko je C prostorniji od A na zadnjoj klupi.

Mada Golf i premijumi D segmenta imaju slicno mesta pozadi, neka mizerna razlika, tako da pitanje je koliko je C prostorniji od A na zadnjoj klupi.
					Poslednja izmena od Scuderia u 24 Nov 2014, 19:47, izmenjeno 1 put ukupno.

Mislim da je Heroju bitna i ponuda prostora napred , inace ce imati vatrogasce na speed dial da ga izvlace iz kadica AMG kad hoce da izadje iz auta.
-Halo,da Heroj je,da na parkingu sam ispred kuce

-Halo,da Heroj je,da na parkingu sam ispred kuce

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Mislim da Heroj treba da uzme Golf R 6,ali bez kadica.Scuderia napisao:Onda okMada Golf i premijumi D segmenta imaju slicno mesta pozadi, neka mizerna razlika, tako da pitanje je koliko je C prostorniji od A na zadnjoj klupi.

1.6TDI R line 

Slab je za njega 1.6

Nemam pojma. Baš mi X ide uz mečku i teško nešto drugo. Ne mogu da zamislim čoveka u Focusu RS. Više mi ide uz neku mršavu nervozu.
Tapatalk

Tapatalk