Day Walker napisao:Meni je fascinantno koliko su se ljudi okurazili i duvaju na javnim mestima.. Mrtvi 'ladni... ej, alo! Doslo mi da ih isutiram sa sve onom buksnom. Mrs kuci pa duvaj
Dobro veče
Re: Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Skoro dok sam sedeo u jednom finom kaficu na Vozdovcu, ulazi Goga Sekulic s nekim pajtosom retardom. Lik mrtav ladan vadi koks i razvlaci liniju. Kad mu se pojavio neki lik i zavrnuo mu uvo, ja sam bio odusevljen. Pokupise se i pobegose sa sve "znas ti ko smo mi" 
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
^^^ ček, lik je vukao liniju u kafićU?
dal' je zbog godina ili što se manje krećem međ' omladinom, ne viđam da ljudi duvaju uopšte.
dal' je zbog godina ili što se manje krećem međ' omladinom, ne viđam da ljudi duvaju uopšte.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Milos napisao: Mada mogao bi da odradim jedam laxative saturday s obzirom kako se hranim u poslednjih par meseci.
+ uzmem da citam onu temu gde Heroj opisuje dodatnu opremu na ML ...
Fin kafić na Voždovcu je već oksimoron, a sa Gogom Sekulić je oksimoron na n-ti. 
O jbtDay Walker napisao:Lik mrtav ladan vadi koks i razvlaci liniju.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja krnuo dva Brufena jutros... Dosao kuci "iz stete" u 6 ujutro, u 9 me zove lik da dodje sa zenom da vidi auto, kad sam ustao glava puca, jedva sam se umio...
Inace sto se tice buksna-vuspra stvari, generalno sam protiv toga, ali svako ima svoj zivot panek radi sa njim sta hoce
Kakav dinGospo taj sto je dosao sa Gogom
A kako znas da je bio koks a ne ds?
Wicker - ne kreces se u takvom drustvu... duva se sve (od) u 16...
Inace sto se tice buksna-vuspra stvari, generalno sam protiv toga, ali svako ima svoj zivot panek radi sa njim sta hoce
Kakav dinGospo taj sto je dosao sa Gogom
Wicker - ne kreces se u takvom drustvu... duva se sve (od) u 16...
Poslednja izmena od Gaginh0 u 22 Nov 2014, 12:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Apsolutno se slazem sa Gagijem,nek radi sta god ko hoce.
A Zvezdara je puna knjizevnika i monaha Pajo ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ma ok ka kućnu atmosferu, toga ima ali nisam znao da je tako javno postalo.
Mrtva trka sa Voždovcem.Milos napisao:Apsolutno se slazem sa Gagijem,nek radi sta god ko hoce.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
JA sam citao u mas medijima da je Karaburma najgora, jel to istina?
@ Wicker - jaaako javno, ali se cuti... Super je kad neko moze jednom nedeljno da se opusti, ali na zalost okruzen sam onima koji o puse kao cigare, a poznajem ih godinama, i znam kako su mentalno propali zbog toga...
@ Wicker - jaaako javno, ali se cuti... Super je kad neko moze jednom nedeljno da se opusti, ali na zalost okruzen sam onima koji o puse kao cigare, a poznajem ih godinama, i znam kako su mentalno propali zbog toga...
Poslednja izmena od Gaginh0 u 22 Nov 2014, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja sam citao u mas medijima da je covek ubio sebe pa presudio zeni.
Ne veruj svemu sto pise po novinama Gagi.
Mislim da su Blokovi ipak Blokovi.
Ne veruj svemu sto pise po novinama Gagi.
Mislim da su Blokovi ipak Blokovi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
AHhahahahMilos napisao:Ja sam citao u mas medijima da je covek ubio sebe pa presudio zeni.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije Vozdovac (bar ovaj deo oko V.Stepe) los. Banjica je kriticna.
A ovaj kafic koji spominjem je u Kumodraskoj kod Singija, blizu Autokomande (da ga ne imenujem)
A ovaj kafic koji spominjem je u Kumodraskoj kod Singija, blizu Autokomande (da ga ne imenujem)
Brzine idu u H-a !!!

Probudise me dusmani sad, mater im.dragan napisao:Dobro jutro, jebem ti i subotu koja mora da se radi, u p.m., grom i pakao itd...
Kad vec next spava, da se neko bar istrese sto je vikendom na sabajle
Jutro