Heroj, kakav je taj restoran na hipodromu? Imam i ja tu kombinaciju, ali nikako da odem.

Taj nije pravi...u tom lokalu je poceo Glumac pa kad je gazda video da zakupac rastura, otkazao mu lokal i otvorio 'Glumac' , a zakupac se preselio u prvu levo...ukupno 100m odatle.Kuzmanovic napisao:A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.
Heroj, kakav je taj restoran na hipodromu? Imam i ja tu kombinaciju, ali nikako da odem.
Ne bre, pričam o Čakiju koji je nakada davno imao kiosk u dvorištu škole Braća Baruh. Imao je odličan roštilj i još bolje cene.Xepoj87 napisao:Pajo, to o cemu ti pricas je matori u Takovskoj, nekada je bio kod drvne u Cara Dusana, samo pljedze sto radi, verovatno i sam znas za njega, najbolja clean pljeka.
 Mozda im je sada za nijansu tanjw testo, ali opet ni priblizno nasim pravim prlacinkama
 Mozda im je sada za nijansu tanjw testo, ali opet ni priblizno nasim pravim prlacinkama 

I ja sam cuo ovu verzijuComi napisao:Taj nije pravi...u tom lokalu je poceo Glumac pa kad je gazda video da zakupac rastura, otkazao mu lokal i otvorio 'Glumac' , a zakupac se preselio u prvu levo...ukupno 100m odatle.Kuzmanovic napisao:A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.

Aj proveri ga. Ti ćeš stići pre mene. Ako je ko nekad onda je vrhunski. Zajeb je radno vreme. Rano je zatvarao i sigurno nije radio nedeljom. Za subotu nisam siguran.Xepoj87 napisao:Nemoj njemu, podeli ovde, treba inda se vecera danas nesto
Tapatok za Vindovz
Da, procitao sam, nego ti kazem da su na oba mesta debele i pretrpane seceromComi napisao:Pa da, procitaj pricu Xeroj

Sa biberom,senfom i lukom mmmmmmmmmmmmmmmGrujic napisao: Kad pomenuste cevap, meni je tamo zanimljiva bum pljeskavica