Tapatalk
Dobrodošli!
Re: Dobrodošli!
Dobrodošli svi. 
Tapatalk
Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobrodošli!
@rakhil audi se voli vise od dece, stavljanje fejk oznaka je totalno kul (btw prava jaca motorizacija i quattro su totalno nepotrebni i za kurcenje), tako da mi i dalje nije jasno kako su adreia banovali 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Ivan napisao:tako da mi i dalje nije jasno kako su adreia banovali
Dobrodosli svi!
TT
Имам једно потпитање...
I ja sam otisla sa carsa. Sovinizam, propagiranje imorala, divljenje i opravdavanje likova iz kriminalnog miljea je tamo svakodnevnica. 
... Zvezde ne mogu sijati bez mraka ...
A sta se konkretno desilo da zakljucaju forum za sve, i pobrisu stare naloge!?
Verovatno si imao malo postova pa si iskljucen.
Ma nisam imao nijedan post... al si i bez logovanja mogao da vidis dosta stvari, sad nista.
A vidim clanovi prelaze vamo, pa sam malo znatizeljan!
A vidim clanovi prelaze vamo, pa sam malo znatizeljan!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ljudi, mislim da ipak nije ok da ovako pisete
pogotovo sto nas ima mnogo na oba foruma, a prelaska i napustanja ce uvek biti 
vozio sam A3 na loz ulje... a realno je u to vreme jos pola foruma vozilo TDi na loz ulje posto je bilo duplo jeftinije od evro dizelaIvan napisao:@rakhil audi se voli vise od dece, stavljanje fejk oznaka je totalno kul (btw prava jaca motorizacija i quattro su totalno nepotrebni i za kurcenje), tako da mi i dalje nije jasno kako su adreia banovali
Послато са GT-N7100
dobrodosli novi clanovi
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Realno nije prijatno čitati ovako nešto, ali se niko ne buni kako su iznete laži ili preterivanje. Slažem se da će migracija uvek biti, ali je meni smer u kojem se ove migracije odvijaju vrlo jasan pokazateljGrujic napisao:Ljudi, mislim da ipak nije ok da ovako pisetepogotovo sto nas ima mnogo na oba foruma, a prelaska i napustanja ce uvek biti
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ma odlican je i cars, ja sam kao i mnogi i dalje tamo.
Za ovo kratko vreme jedini utisak je da je ovde administracija zaista strucnija i objektivnija pre svega.
Po meni, ne bi trebali da raspredamo o tome...bar ja necu vise.
Za ovo kratko vreme jedini utisak je da je ovde administracija zaista strucnija i objektivnija pre svega.
Po meni, ne bi trebali da raspredamo o tome...bar ja necu vise.
Dobra sisa zlata vredi.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tako je, to nije bas materijal za ovaj forum, ne mora se sad nasiroko bas o drugima ovde, narocito u negativnom kontekstu, bilo to opravdano ili ne, u to ne bih stvarno da ulazim. Dobrodosli svi novi clanovi, nadamo se lepom druzenju!
Svi koji nisu ocigledni spameri ili bivsi clanovi koji su banovani ce biti aktivirani samo malo strpljenja jer se aktiviranje vrsi manuelno od strane modova a ne automatski. Neko bude za minut aktiviran, neko za par sati.Ivan napisao: P.s. drugar kaze da ne moze da aktivira nalog, stavio je nick bo2mne pa mozda neko od admina misli da je bot
Послато са GT-N7100

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Grujic napisao:Ljudi, mislim da ipak nije ok da ovako pisetepogotovo sto nas ima mnogo na oba foruma, a prelaska i napustanja ce uvek biti
Mnogo nas se preklapa na više foruma, a svaki od njih je različit. Izbor postoji i slobodan je. Šta je problem negde drugo, neka i ostane tamo i nek se tamo sređuje.
Širim haos!
Pozdrav svima,
Evo i mene na poziv Ivana.
@Comi objektivnija i strucnija ? Pa kakva god da je administracija ovdje mora bit bolja...
A ja se nadam dobrom druzenju
Evo i mene na poziv Ivana.
@Comi objektivnija i strucnija ? Pa kakva god da je administracija ovdje mora bit bolja...
A ja se nadam dobrom druzenju
If you are second, you are just first in a long line of losers.