Da su sjebali servo auto bi im tamo odmah ostao, ja uzeo zamensko vozilo, dokle god ne poprave to što su sjebali.Velja napisao: Ali ne znam šta bi bilo da su u Kompresoru nesto sjebali (npr oko serva i sl), a na kolima je još neko radio osim njih
Međutim servo je u redu, kao što sam ja po dolasku i tvrdio, nisu mogli da izvrše reglažu i ja otišao na drugo mesto gde je to moglo.
Ne bih sigurno pokvaren auto vozio u drugi servis
@ Sale
ja sam stvarno navikao na prav položaj i jako mi je smetala zakrivljenost.

I ja imam jednu takvu ogrebotinu na petim vratima, srećom malu, krenuo sam da je svojevremeno sređujem i zatačkavam no nisam završio i eto stoji tako. Kupi malo farbe i popuni je nekom iglicom ili jako tankom četkicom, manje će se primećivati. Nažalost debila ima svuda, odavno sam izgubio iluzije da ću sačuvati auto u mint stanju i sve se manje nerviram zbog toga. Šta je tu je.
 I ja imam jednu takvu ogrebotinu na petim vratima, srećom malu, krenuo sam da je svojevremeno sređujem i zatačkavam no nisam završio i eto stoji tako. Kupi malo farbe i popuni je nekom iglicom ili jako tankom četkicom, manje će se primećivati. Nažalost debila ima svuda, odavno sam izgubio iluzije da ću sačuvati auto u mint stanju i sve se manje nerviram zbog toga. Šta je tu je.