Prvo kvalitet, pa kvantitet

, narocito za fotke.
 , narocito za fotke.
Slazem se.Geza napisao:
Prvo kvalitet, pa kvantitet

Čitajući postove i gledajući nickove prepoznao sam neke ljude sa .... foruma koji sam na neki način napustio zbog samovolje i omalovažavanja od strane administracije.Predložio bih mada sam nov ovde da ne bude klasiranja ljudi ko na olimpijadi zlatan,srebrn,itd jer kad smo članovi onda smo bar donekle isti.Zbog obaveza na poslu kojim se bavim ne mogu da obećam da ću moći svakodnevno da budem prisutan ali i ne očekujem da me neko ponižava zbog toga kao manje vrednog.Na prethodnom forumu sam bio oko 5 godina ali nisam preterano učestvovao u diskusiji pa sam zbog toga između ostalog u par navrata dolazio u konflikt sa bossom
 Čitajući postove i gledajući nickove prepoznao sam neke ljude sa .... foruma koji sam na neki način napustio zbog samovolje i omalovažavanja od strane administracije.Predložio bih mada sam nov ovde da ne bude klasiranja ljudi ko na olimpijadi zlatan,srebrn,itd jer kad smo članovi onda smo bar donekle isti.Zbog obaveza na poslu kojim se bavim ne mogu da obećam da ću moći svakodnevno da budem prisutan ali i ne očekujem da me neko ponižava zbog toga kao manje vrednog.Na prethodnom forumu sam bio oko 5 godina ali nisam preterano učestvovao u diskusiji pa sam zbog toga između ostalog u par navrata dolazio u konflikt sa bossom  Nadam se da ovde neće važiti pravilo ima da misliš kao ja ili
 Nadam se da ovde neće važiti pravilo ima da misliš kao ja ili   Želim vam puno sreće u radu i druženju
 Želim vam puno sreće u radu i druženju 
 Jos jednom dobrodosao i zelim ti ugodno provedeno vreme na forumu garaza.rs!
 Jos jednom dobrodosao i zelim ti ugodno provedeno vreme na forumu garaza.rs!