A sam je u onoj temi 10k milijardi puta rekao kako nece da se cima sa majstorima i da je zato prodaje. Ok ako je lepo zamolio i sve to, ali covek ubedjuje kupca da auto kupi zbog onoga zbog cega ga on prodaje. I mislim da ovo nije ista situacija kao kad neko hoce budzasto da se resi auta.Auto namenjen onima koji ne zele da se smaraju po raznim majstorima nakon kupovine polovnog vozila.
Dobro veče
Re: Dobro veče
					Poslednja izmena od elMaestro u 18 Okt 2014, 18:29, izmenjeno 1 put ukupno.

Имам једно потпитање...

Da ti verujemo na reč.TheWickerMan napisao:Od svega toga, kurva je najjeftinija
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne, staviće u oglas da je haubu i vrata peglao zajedno sa košuljama, jednom nedeljno.Day Walker napisao:Ovo znaci da kad budes prodavao mecku, javis na vreme da tema ode malo s javne scene

Nije valjda da je mecka imala neke popravke za sakrivanje ?Day Walker napisao:Ovo znaci da kad budes prodavao mecku, javis na vreme da tema ode malo s javne scene

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja bi pre kupio njegovu mečku nego bilo koju drugu. Znam da ova ima novu limariju.  

Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ih, sad kao ne znaš koliko su kurvePaja napisao:Da ti verujemo na reč.TheWickerMan napisao:Od svega toga, kurva je najjeftinija

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Najjaca stvar u njegovoj prici je potrosnja. Na forumu se zali kako mnogo trosi (preko 10), a onda na oglas okaci sliku borda gde mu trosi 5.6 l/100km na predjenih 8.1 km. 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Ja hoću da se pronadju i obrišu svi moji postovi u kojima pišem o manama/nedostacima mog auta, kao i modela Golf IV TDI uopšte.

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Zar ima neku manu   
    , nešto si pobrkao s drugim autima

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Malo verovatno, ali da pitam: Slobo, sta ces raditi ako neko kupi bas tu Alfu i registruje se na forum i predstavi je? Da se svi lepo samocenzurisemo i pricamo mu kako je napravio do jaja pazar? Realno je da sad obrises i zadnjih nekoliko strana ove teme, u skladu sa idejom.
Ovakvi potezi deluju potpuno bezazleno, ali sjebavaju ugled foruma, objektivnost tema nas koji ne baronisemo, i debeeeeelo dovode u pitanje poverenje u administraciju. Ne ocekujem da se slozi bilo ko, samo da udje u zapisnik.

Ovakvi potezi deluju potpuno bezazleno, ali sjebavaju ugled foruma, objektivnost tema nas koji ne baronisemo, i debeeeeelo dovode u pitanje poverenje u administraciju. Ne ocekujem da se slozi bilo ko, samo da udje u zapisnik.
Jbga kad vec toliko odosmo u temu slozio bi se i ja. Iskreno mislio sam da je nesto drugo razlog pa otuda nisam razumeo hejt, ovako je u pitanju prevara.
Cak mi aDreiev zahtev sad zvuci smislenije nego ovo.

Cak mi aDreiev zahtev sad zvuci smislenije nego ovo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mislim da bi ti pre umro nego napisao da nedostatak kod G4 uopšte postoji, ne tvoj primerak nego uopšte.Velja napisao:Ja hoću da se pronadju i obrišu svi moji postovi u kojima pišem o manama/nedostacima mog auta, kao i modela Golf IV TDI uopšte.

Šalu na stranu, mislim da je uprava napravila nepotreban presedan, upravo zbog budućih ovakvih zahteva.
Takođe... podržavam predlog da soba sa predstavljanjima ne bude dostupna neregistrovanim posetiocima ...
... i predlažem da se sankcionišu korisnici koji u razumnom roku nakon registracije ne predstave svoje automobile i u predstavljanju ne stave sopstvene fotografije automobila.
Sent using Tapatalk
Širim haos!

Dobar deo posećenosti foruma čine pregledi tema koje postavljaju vlasnici automobila.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...