Tapatalk
Dobro veče
Re: Dobro veče
Ima jedan, odvela ga moja drugarica tamo 
Tapatalk
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odličan i ozbiljan tekst o gay paradi od naših susjeda
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/133 ... gradu.html
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/133 ... gradu.html
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Kada god Srbija treba da napravi korak napred ili korak nazad pojavi se pitanje parade ponosa.
Ako želimo u EU moramo poštovati pravila EU a to podrazumeva i tu paradu.
Inače sam protiv parade.
Još dugo će parada biti sredstvo za pritisak na Srbiju!
Kada god Srbija treba da napravi korak napred ili korak nazad pojavi se pitanje parade ponosa.
Ako želimo u EU moramo poštovati pravila EU a to podrazumeva i tu paradu.
Inače sam protiv parade.
Još dugo će parada biti sredstvo za pritisak na Srbiju!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Zaboravio si da dodas i svaka cast vucicu za samo par meseci je uspeo da napravi neku promenu...
Pa i jesmo blizi Rusiji, Kini, Kazakhstanu, i ostalim ''stanima''. Srbistan bato.samo polako napisao:Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mala digresija... Pošto vidim da se ponavlja, da napomenem da se ne kaže Srbistan, nego Sirbistan.Dusan napisao:![]()
Pa i jesmo blizi Rusiji, Kini, Kazakhstanu, i ostalim ''stanima''. Srbistan bato.samo polako napisao:Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Širim haos!
To čemu ste vi Bečlije bliže, nas se mnogo ne dotiče.Dusan napisao:![]()
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Evroazijska unija je buducnost. Sve ce to Putin da dovede u red. 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- samo polako
Od tebe se mogu očekivati ovakve provokacije.ftj napisao:Zaboravio si da dodas i svaka cast vucicu za samo par meseci je uspeo da napravi neku promenu...
I ranije si to radio.
Razumem da ti je krivo što je ovaj na vlasti ali da si toliko bolesno opterećen nisam očekivao.
Dusan napisao:![]()
samo polako napisao:Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Pa i jesmo blizi Rusiji, Kini, Kazakhstanu, i ostalim ''stanima''. Srbistan bato.
Ovo neću ni da komentarišem!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Suština članka je dobra. Niko nije pobedio i svi su izgubili. Kao i puno puta do sada u mnogim prilikama. Ne umemo da postignemo konsenzus ni oko čega.samo polako napisao:Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Dusan napisao:Evroazijska unija je buducnost. Sve ce to Putin da dovede u red.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- samo polako
Mi smo zemlja kandidat za pristupanje EU i tu nema povratka. Kraj.
Sve ostale priče o Rusiji, Kini i slično su odlika naših podela koje su kod nas uvek bile surove.
Ako nisi za nas onda si sigurno za njih, kao da ništa treće ili četvrto ne postoji.
Ono za šta se mi zalažemo je sistem nesvrstanosti u debelo podeljenom svetu, naročito u našem okruženju.
Prošla vlast se još zalagala za četiri stuba spoljne politike a to sve više neće biti moguće.
Ali to su neke druge teme.
Treba da budemo svesni da smo potpisnica povelje o ljudskim pravima ako želimo u EU te parade mora biti jer nas bez ispunjavanja svih uslova niko neće primiti.
tek ćemo mi biti u čudu sa nekim zakonima i usklađivanjima,.
mada lično mislim da je narodu dosta ovog haosa i da želi zakone a onda i njihovu primenu a da bi se to postiglo mora da krene reforma pravosuđa...
i to je neka druga tema...
Sve ostale priče o Rusiji, Kini i slično su odlika naših podela koje su kod nas uvek bile surove.
Ako nisi za nas onda si sigurno za njih, kao da ništa treće ili četvrto ne postoji.
Ono za šta se mi zalažemo je sistem nesvrstanosti u debelo podeljenom svetu, naročito u našem okruženju.
Prošla vlast se još zalagala za četiri stuba spoljne politike a to sve više neće biti moguće.
Ali to su neke druge teme.
Treba da budemo svesni da smo potpisnica povelje o ljudskim pravima ako želimo u EU te parade mora biti jer nas bez ispunjavanja svih uslova niko neće primiti.
tek ćemo mi biti u čudu sa nekim zakonima i usklađivanjima,.
mada lično mislim da je narodu dosta ovog haosa i da želi zakone a onda i njihovu primenu a da bi se to postiglo mora da krene reforma pravosuđa...
i to je neka druga tema...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ozbiljnost teksta se ne ceni po tome da li se ti slažeš s nekom tezom ili ne. Teza da smo bliži Rusiji je ozbiljna i o njoj se može diskutovati, kao što je ozbiljna i suprotna teza da smo bliži Zapadu. Jedna od dihotomija našeg društva koja traje više od 200 godina je i upravo ta i mnogo naši vladari su se dolazili na vlast i padali na toj podeli.Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Tekst je ozbiljan jer je dobro i pismeno napisan, ima razradu i zaključak, merilo se šta će se napisati i vidi se da je uložen napor da se on napiše što je rekost na obično ofrlje odrađenim baljezgarijama po portalima.