ove sestice mnogo bolje izgledaju, mada se meni licno ne svidja cuveni gti dezen sedista, ali kapiram kome je ekstra
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
ovaj s3, verujem da je odlican auto, skoro kao rs265
ali kad na slici vidim ovaj volan i prekidace levo od njega iskreno se nasmejem i sednem u resoa i osetim se "premijum"
ove sestice mnogo bolje izgledaju, mada se meni licno ne svidja cuveni gti dezen sedista, ali kapiram kome je ekstra
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
Day Walker napisao:Meni je ovaj 5to vratni model GTI lepsi nego sa 3 vrata.
stefanan napisao:+1
O crvenom S3 smo pricali davno, prosle godine cini mi se, kada je Drale kupovao auto. Tad je bio 13500 cini mi se, a nesto mi je u glavi da je na kraju prodat za 13000. Inace ko je imao dobru vezu u Porsche-u mogao je da ga kupi za 11500. Meni je ovaj mis sivi GTI predobar, samo bih morao zadnja LED svetla da stavim jer je auto mnooogo lepsi sa njima i po danu i po noci. 
Mozda su obuvali papuce kada ulaze u auto.Delija napisao:Jel si ti nekad video nov auto kako izgleda posle par hiljada km po zimskom vremenu i bljuzgavici?nikaragva napisao:Nemam pojma, ali ako km prava, onda bi tako i trebalo da izgleda.
- Drale77
- Pridružio se: 14 Feb 2013, 18:19
- Garaža: Renault Megane RS Trophy
Po meni mnogooo dobaar auto,ali trosiiii.....Day Walker napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... zda_3_mps/
Ili je bio 14500,a ja sam im davao 13500,oni trazili 14000 i nisu hteli na kraju,znam da je problem bio u tih 500 evra...Markoni napisao:O crvenom S3 smo pricali davno, prosle godine cini mi se, kada je Drale kupovao auto. Tad je bio 13500 cini mi se, a nesto mi je u glavi da je na kraju prodat za 13000. Inace ko je imao dobru vezu u Porsche-u mogao je da ga kupi za 11500. Meni je ovaj mis sivi GTI predobar, samo bih morao zadnja LED svetla da stavim jer je auto mnooogo lepsi sa njima i po danu i po noci.
Lifes A Gamble...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jedina Mazda koja je ikad proizvedena, a da mi se bas svidjaDay Walker napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... zda_3_mps/
- Day Walker
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Na prvi pogled nema ništa što bi ovaj auto diskfalifikovalo da ne bude kako je navedeno. Viđao sam i starija kola i sa mnogo više km koja su bila na ovakvom nivou urednosti. Sve zavisi od vlasnika.nikaragva napisao:Mozda su obuvali papuce kada ulaze u auto.Delija napisao:Jel si ti nekad video nov auto kako izgleda posle par hiljada km po zimskom vremenu i bljuzgavici?nikaragva napisao:Nemam pojma, ali ako km prava, onda bi tako i trebalo da izgleda.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vozio se u jednoj pre ovog ristajla, ide ko luda.Day Walker napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... zda_3_mps/
Širim haos!
Bas trkacki auto, mislim da bi ga na svakom semaforu turirao i izazivao ljude (bez obrzira sto ne znam da krenem iz mesta brzo
)
Cisto infromativno, koja je potrosnja pri normalnoj voznji?
Cisto infromativno, koja je potrosnja pri normalnoj voznji?