ADrei napisao:jel moguce da se i obican krivi?
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
priznaj da se i tvoj ip6 iskrivio zato si ga prodao 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ne bih nikad kupio fablet, kao da nosis mini dasku za seckanje necega
cak je i 6 veci nego sto mi odgovara.
Inace oduvek mi je bila zelja da mnogim uredjajima ''testiram'' savitljivost, samo nisam imao prilike.
Inace oduvek mi je bila zelja da mnogim uredjajima ''testiram'' savitljivost, samo nisam imao prilike.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ako se krivi veliki onda se krivi i mali jer im je konstrukcija ista. Kod velikog je to samo lakše zbog veće površine. Inače sad gledam, bilo je tih priča i za 5 a ja ne znam nikog da je imao taj problem.

Trolovanje Apple-a je dobar biznis

Trolovanje Apple-a je dobar biznis
Dobra fora 

Bas je kanta Apple, ne znam kako su samo prodali 10 miliona primeraka za vikend? 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Polako, dok počnu da se krive po džepovima. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Isto čeka i Note 4
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Vrlo jednostavno. Trziste se prezasitilo Androidom, ljudi su jedva cekali da se nesto novo pojavi - posto WP nije mogao da privuce paznju, iP sa malo vecim ekranom i super cool kucistem jeste.
Pretpostavljam da ce mnogi korisnici Androida preci na iP, ali je pitanje koliko dugo ce se zadrzati, jer Android izbacuje zanimljive uredjaje iznova i iznova, a odgovor Apple-a ce ih sigurno dobro drmnuti, pa se nadam da ce mnogo ozbiljnije shvatiti konkurenciju.
iP6 bih vrlo rado posedovao, prvi iP vredan moje paznje.
Pretpostavljam da ce mnogi korisnici Androida preci na iP, ali je pitanje koliko dugo ce se zadrzati, jer Android izbacuje zanimljive uredjaje iznova i iznova, a odgovor Apple-a ce ih sigurno dobro drmnuti, pa se nadam da ce mnogo ozbiljnije shvatiti konkurenciju.
iP6 bih vrlo rado posedovao, prvi iP vredan moje paznje.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ne bas, 5S se prodao prosle godine u preko 9 miliona primeraka u istom periodu (2 dana), tako da razlika nije toliko drasticna.Milos_kg napisao:Vrlo jednostavno. Trziste se prezasitilo Androidom, ljudi su jedva cekali da se nesto novo pojavi - posto WP nije mogao da privuce paznju, iP sa malo vecim ekranom i super cool kucistem jeste.
Android ne izbacuje nikakve uređaje
Bilo bi super kad bi Google zatvorio Android kao WP i iOS. Ovako ga svaki proizvođač telefona ukenja na svoj način.
p. s. Nešto se šuška da Samsung planira da napusti Android. Navodno, već pregovaraju sa MS-om.
Bilo bi super kad bi Google zatvorio Android kao WP i iOS. Ovako ga svaki proizvođač telefona ukenja na svoj način.
p. s. Nešto se šuška da Samsung planira da napusti Android. Navodno, već pregovaraju sa MS-om.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Eto, dobili su cak i 1M extra pristalica. Starih 9M uzelo novi iP6 + 1M presao sa Androida
@Floyd
ZamolEo bi' te
@Floyd
ZamolEo bi' te
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
ADrei napisao:ja sam uzeo 16GBLaki021 napisao:Garant je i Iphone uzeo od 16GB
To nije pravi iP, pravi je tek od 64.
Jel imaš nekog lika da ti časkom to ispolira na poledjini ako piše pa ugravira 128GB? Kontam da ako se potrudi izgledaće isto kao fabrički a to ti je i više nego dovoljno.
S5 bez motora, S4 bez kartice, šta ti je sledeće u planu?meni ne treba vise jer sam i S4 nosio godinu dana bez mem kartice