I pre dve nedelje saznam za poslovne obaveze koje se tiču tog vikenda.....

i da blicas da se pomereXepoj87 napisao:Zavisi kako kome
Neko samo legne i gleda kako skakuce

Dobar je maraton,nego se sporo trci... Da trce ljudi malo brze,pa da ih pratim kolima,ovako mi dosadno

Proteine jos nisam uzeo,nikako da nadjem vremena zbog ispita
  Proteine jos nisam uzeo,nikako da nadjem vremena zbog ispita .. da ne pisem kako i zasto ..
 .. da ne pisem kako i zasto ..  

? Meni se cini da nije toliko ozbiljno za doktora, neke vezbe za istezanje da radim ili da samo sacekam par dana bez ozbiljnijih aktivnosti da vidim oce li proci?
 ? Meni se cini da nije toliko ozbiljno za doktora, neke vezbe za istezanje da radim ili da samo sacekam par dana bez ozbiljnijih aktivnosti da vidim oce li proci? 

Ok, mirovacu pa cemo videti sta dalje. Pravio sam pauzu s treningom i bas danas kad sam trebao da krenem desi mi se ovo
 Ok, mirovacu pa cemo videti sta dalje. Pravio sam pauzu s treningom i bas danas kad sam trebao da krenem desi mi se ovo  

poludeo sam.
 poludeo sam.Jel si radio nesto juce prekjuce ili?Scuderia napisao:Ukocila mi se kicma, tj. skoro se ukocila. Popustilo je malo od jutros, ali pri uvrtanju nadesno osetim bol, zatezanje, ne mogu do kraja da se okrenem.
Sta da radim? Meni se cini da nije toliko ozbiljno za doktora, neke vezbe za istezanje da radim ili da samo sacekam par dana bez ozbiljnijih aktivnosti da vidim oce li proci?

), nimulid gel (taj nije za misice, ali ima opustajuce dejstvo)... I ako imas i ako nemas "mazalice" dobro se utoplis i u krevet. Mozes recimo to mesto da prekrijes najlonkom kesom, pa preko pidzama. Recimo da bi te nakon dva spavanja sa "predigrom" bol prosao.
 ), nimulid gel (taj nije za misice, ali ima opustajuce dejstvo)... I ako imas i ako nemas "mazalice" dobro se utoplis i u krevet. Mozes recimo to mesto da prekrijes najlonkom kesom, pa preko pidzama. Recimo da bi te nakon dva spavanja sa "predigrom" bol prosao. 
   tacno znam o cemu pricas
  tacno znam o cemu pricas  (mogao bi da mi prosledis linkove tih ruskih vojnika, znas da su mi rusi slaba tachka
 (mogao bi da mi prosledis linkove tih ruskih vojnika, znas da su mi rusi slaba tachka  

)
) toliko da ne mozes da verujes da jedan vrat moze ...
 toliko da ne mozes da verujes da jedan vrat moze ...   
  E bas taj bol!mljacko napisao:P.S. Mislim da je to ONAJ bol, kao kada se meni iz cista mira ukoci vrat i ne mogu da ga okrecem u jednu stranu, bukvalno ceo dan. I boliiiiitoliko da ne mozes da verujes da jedan vrat moze ...

Pakleno je tesko, prsti znoj
 Pakleno je tesko, prsti znoj   ali kad zavrsis trening znas da imas ucinak.
 ali kad zavrsis trening znas da imas ucinak.