Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ih sad.
Ja kad se vraćam iz dgra, kroz JG imam potrošnju oko 3.5 kad se sve lepo namesti, taman da mi prosek za tu vožnju padne ispod 10. 
Ih sad.
Ja kad se vraćam iz dgra, kroz JG imam potrošnju oko 3.5 kad se sve lepo namesti, taman da mi prosek za tu vožnju padne ispod 10. 
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ko ima ovde auto da troši manje od mog. Puna četiri meseca nisam dao dinar za gorivo 
TT Lenovo P780
TT Lenovo P780
Eno, Honda Prelude nam trosi manje. 2 godine nismo dali dinara za gorivo 
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
poslednja dva dana sam vozio hyundai i30 novi model sa motorm 1.4 crdi sa 6 brzina i predjenih 1.100 km. prosek od beograda do uzica i nazad je bio 6.2 po tempomatu (ukljucena klima i nas trojica u autu). prosek od beograda do novog sada i nazad 7.1. brzina na autputu je oko 140 km/h. mislim da je to poprilicno....
auto generalno slabo vuce, mora da se vozi bas u visoke obrtaje ali ostaje bez daha. 90 ks i ne zvuci malo ali je u svakom rezimu u praksi malo... ne znam sta da kazem. ocekivao sam da do uzica nece preci 5 litara jer je vozen po ogranicenjima, bas lagano..... na autoputu i mogu da ga opravdam jer mozd anije ni pravljen za tu vrstu voznje prevashodno. na 120 km/h je sestom brzinom na 2.500 obrtaja, na 140 km/h na 3.000.
prostor mu je odlican, sedista jako prijatna, komforna... pozotivno sam iznenadejen kako je na zadnjoj klupi. ima samo neku bezveze RUPETINU za saksiju iza rucne kocnice, umesto naslona za ruke. ne znam sta je planirano tamo da se sastavi, da li kisobran ?!
auto generalno slabo vuce, mora da se vozi bas u visoke obrtaje ali ostaje bez daha. 90 ks i ne zvuci malo ali je u svakom rezimu u praksi malo... ne znam sta da kazem. ocekivao sam da do uzica nece preci 5 litara jer je vozen po ogranicenjima, bas lagano..... na autoputu i mogu da ga opravdam jer mozd anije ni pravljen za tu vrstu voznje prevashodno. na 120 km/h je sestom brzinom na 2.500 obrtaja, na 140 km/h na 3.000.
prostor mu je odlican, sedista jako prijatna, komforna... pozotivno sam iznenadejen kako je na zadnjoj klupi. ima samo neku bezveze RUPETINU za saksiju iza rucne kocnice, umesto naslona za ruke. ne znam sta je planirano tamo da se sastavi, da li kisobran ?!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Koliko troši?
Planiran je naslon za ruke, ali ako doplatis 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Koliko troši?
Kako 1.4 i 1.6 benzin u istom autu trose 6l autoputem i to kako kazu oko 140?:o
Nikiti smestaj - Beograd (Ustanicka)

Jak tempo, sa zadrzavanjem na granici oko 15 min, i na 2 naplatne oko 10 min.
Nikiti - Nea Moudania oko 110 km/h
Nea Moudania - Solun oko 130 km/h
Solun - Srbija oko 140 km/h (osim na MKD magistrali)
Srbija 160-170 kmh (osim Grdelice i obilaznice)
Tapatalk Post

Jak tempo, sa zadrzavanjem na granici oko 15 min, i na 2 naplatne oko 10 min.
Nikiti - Nea Moudania oko 110 km/h
Nea Moudania - Solun oko 130 km/h
Solun - Srbija oko 140 km/h (osim na MKD magistrali)
Srbija 160-170 kmh (osim Grdelice i obilaznice)
Tapatalk Post
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Civic 1.8, poslednjih ~1100km, Batajnica-lokal-Bg-po gradu, relacije od 2-5km ili 25km, pola voznje sa klimom, prosecna brzina 29km/h, prosecna potrosnja 8.5L
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Punto bi u istim uslovima bio na koliko 4.5-5 ?
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
5-5.3L u takvim uslovima.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
I ja dodjoh iz grcke, nemam slike borda ali su cifre otprilike 9l prosek uz pr. brzinu od 93kmh, veoma malo zadrzavanje kojekuda, autoput 110-140kmh, grdelica i deo kroz mak 70-100kmh. Plina naravno, bord je ovaj put iz neznanih razloga bas podbacio sa 6,7l/100km...
Meni juce 100 km po gradu, potrosnja 10.2l, i to zato sto sam uvece vozio po auto putu malo, i po nbg, pa mi pala sa 11.3. 
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
To samo dokazuje koliki si divljak 
Ako bord toliko ide u minus, moguce da ti je malo prebogata smesa plinadragan napisao:I ja dodjoh iz grcke, nemam slike borda ali su cifre otprilike 9l prosek uz pr. brzinu od 93kmh, veoma malo zadrzavanje kojekuda, autoput 110-140kmh, grdelica i deo kroz mak 70-100kmh. Plina naravno, bord je ovaj put iz neznanih razloga bas podbacio sa 6,7l/100km...