Neko je pomenuo kako i nije neka atraktivna lokacija, pa bih se samo nadovezao podatkom da je to ubedljivo najprometnija pumpa u NS-u...
Novi Sad
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Novi Sad
Velika steta!
Definitivno jedan od neformalnih simbola grada.
Neko je pomenuo kako i nije neka atraktivna lokacija, pa bih se samo nadovezao podatkom da je to ubedljivo najprometnija pumpa u NS-u...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovakvim potezima se odrzava konstantna nestabilnost, to majmunima nije jasno. Covek podsvesno reaguje na drasticne promene u svom okruzenju, i ako su ceste i stihijske (fakticki pravilo kod nas), to deluje jako stresno na ljude. Ne kazem da se nikad nista ne sme menjati, ali ovakve izmene treba da budu predmet debele rasprave, a ne prelomi-preko-kolena.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Laki021 napisao:Ladno mi ruse pumpu a nisam ni znao... Dakle pre par dana zadnji put natocih na pecurci
Em mi je u komsiluku em je najpouzdanija pumpa u gradu te sam tu najvise sipao. Sad ce sagraditi neku kicericu
Znači ipak sam prošao pored tebe neko jutro u Veterniku
Ontopic:
Još nije kasno da natočiš neki kanister na pečurci, tebi bar nije problem kad imaš mesta u gepeku
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
rekao bih da im je to izuzetno jasno i da se tako radi namerno...Rakhil napisao:Ovakvim potezima se odrzava konstantna nestabilnost, to majmunima nije jasno. Covek podsvesno reaguje na drasticne promene u svom okruzenju, i ako su ceste i stihijske (fakticki pravilo kod nas), to deluje jako stresno na ljude. Ne kazem da se nikad nista ne sme menjati, ali ovakve izmene treba da budu predmet debele rasprave, a ne prelomi-preko-kolena.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
NS je totalno otisao u q. Ni ne lici na onaj NS zbog kog sam dosao ovde da studiram i da zivim.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Urbanizuje se. Relativno mali grad, a imas bas sve. Smatram normalnim sto je dosadio meni ili nekim starosedeocima, ali svi koji dodju niko ne ostane ravnodusan.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Urbanizuje se na totalno pogresan nacin - u min 90% slucajeva gradnja mimo bilo kakvog urbanistickog plana (koji ni ne postoji). Sve u cilju punjenja necijih dzepova...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ni meni se ne dopada, mada ne živim u NS, ali sam relativno često gost i vidim kako se stvari razvijaju. Dešava se isto što i u Beogradu, samo što je manji grad pa se sve promene lakše uoče.
Posetite www.garaza.rs !
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Meni je bilo jos gore jer sam rodjen ovde i pratio to sve iz druge perspektive i veoma me je pogadjala ta promena na gore. Siguran sam da je Novi Sad do '90 bio mozda i reper u evropi za grad velicine 200k stanovnika po sredjenosti, smirenosti, bezbednosti, zaposlenosti..itd. Kao sto i beogradjani govore i sirini Beograda '70-tih.Delija napisao:NS je totalno otisao u q. Ni ne lici na onaj NS zbog kog sam dosao ovde da studiram i da zivim.
Medjutim vremenom sam oguglao i video da je to borba protiv vetrenjaca. Grad je danas duplo veci, pola stanovnika nisu odavde a i ovi sto su starosedeoci su promenili mentalitet. Zbog raznih stvari sam licno izgubio povezanost sa novim sadom i sve me manje tih X faktora vezuje za ovaj grad (osim porodice i posla). Ne bih imao nikakav problem da ga zamenim recimo ljubljanom koja je pandan po velicini a mnogo bolja u svemu ostalom i da ne pomislim vise na njega.
Sa ljubljanom, bas si naivan 
Ljubljana je meni super grad... Ns je bio do pre koju godinu...
Ljubljana je meni super grad... Ns je bio do pre koju godinu...