Alfa Brera - kupovina i preporuka
Re: Alfa Brera - kupovina i preporuka
3.2 Busso je bilo u 156 , 3.2 GM je u Breri + brera je teza.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Problem je što mnogo košta, a nije toliko dobro koliko klepa po džepu sveukupno. 200 soma registracija, nadrealna potrošnja, skupo održavanje.
Uzeo bih ga samo u 4x4 varijanti ako imam mogućnost da mu zveknem jedan ili dva turbo pa da ima 500 konja.
Tapatalk Pro

Uzeo bih ga samo u 4x4 varijanti ako imam mogućnost da mu zveknem jedan ili dva turbo pa da ima 500 konja.
Tapatalk Pro
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Svaki put se setim Alfe 156 GTA, kada kritikujem sistem registracije, odnos cene auta i cene registracije je neverovatan.

Naravno da košta, to ne osporavam, ali to nije kriva ni Alfa, ni GM ni bilo ko drugi, nego sistem u Srbiji. 
A iskreno ne znam koji 3.2 benzinac ne troši mislim realno. A verujem da momku to nije problem da finansira,
pošto je rekao ranije da pare nisu problem. To što bi ovde neko hteo da vozi 3.2 benzin i da se takmiči u temi "koliko troši" je neka druga priča.
U svakom slučaju u zdravlje da ga vozi.

A iskreno ne znam koji 3.2 benzinac ne troši mislim realno. A verujem da momku to nije problem da finansira,
pošto je rekao ranije da pare nisu problem. To što bi ovde neko hteo da vozi 3.2 benzin i da se takmiči u temi "koliko troši" je neka druga priča.
U svakom slučaju u zdravlje da ga vozi.

Ima istine, mada mogao bi taj motor da bude i osetno jači sada za tu kubikažu ili osetno manje kubika za istu snagu... Svejedno... Tj bolje ovo prvo.

- carov2
- Kontakt:
@Libero
Cini mi se da si pogresno shvatio, pare nisu problem.

Cini mi se da si pogresno shvatio, pare nisu problem.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- carov2
- Kontakt:
A i ja sto sam napisao...   ...trebao sam ovako, "pare nisu problem", citirano...
  ...trebao sam ovako, "pare nisu problem", citirano...

...trebao sam ovako, "pare nisu problem", citirano...
  ...trebao sam ovako, "pare nisu problem", citirano...Re: Alfa Brera - kupovina i preporuka
a i da ih imam odakle mi?