100x postajem sebi dosadan, i mogli bi da stavimo tacku na ovo posto je postala prica u krug. Sa mojim 14. godisnjim (vozacku imam 26 godina) iskustvom cestih putovanja (najvise po nemackoj posto se geografski nalazi izmedju a i velika je) smatram da ima dovoljno ubrzanja da ravnopravno (da kada svi ubrzavaju posle kamiona nemam osecaj da zaostajem) ucestvuje u saobracaju na velikim brzinama (po nemackoj). Ponavljam o ciframa necu govoriti, merio nisam, mozda hocu, ali osecaj je takav. Da sam prethodno vozio 200+ konja sigurno ne bi tako pricao, ali da sam se sa raznim automobilima vozio jesam. Tesko je kliziti na dole, u svakoj opciji...
Uz sve mora biti i ekonomican jer ne izlazim iz njega. Vidim ja da bi meni ovaj bmw savrseno odgovarao. Ne lozim se na brzinu ali volim kad me iznenadi 
To je bas moj izbor automobila. Na kraju krajeva svaki dan sam u njemu bar 2 sata, ubrzanje u tom slucaju je na poslednjem mestu (bar u NL), a na putu umem da predjem i 1850km za dan, i znam dobro kako (i koliko brzo) izadjem iz auta posle toga (i koliko me opali po dzepu)