Bemti, ovo gore raspadnuto od mog bivšeg Juga.
Vazduhoplovi
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vazduhoplovi
Tri stranice prepucavanja na temu ko je oborio avion, a samo dva komentara na zanimljivu i lepu temu
Evo sta sve leti

Ovaj poslednji (ET
) bi mogao biti i putnik Er Sustikle koji je malo duze cekao avion
Evo sta sve leti

Ovaj poslednji (ET
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
slika 1- njemu je odlično
sl 2-Ako ide na more, bakica će da pluta samo tako
3- ova se ubila
4- bolje da ne komentarišem
5-ovo ne verujem, da nije neka montaža
pukao grom i sredio radio veze u zagrebu danas popodne
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=882841
snimak sa flightradara

potpuni otkaz radio veze zemlja-vazduh, preko upravljanja protokom saobracaja povezanim na centar za upravljanje saobracajem u centrali eurocontrola su dali "rate 0", tj zatvorili svoj prostor. nesto posle toga su dali "rate 25", tj da su sposobni da prime 25 posto od maksimalno objavljenog kapaciteta saobracaja...
inace smo pre neki dan i hrvati i mi imali najveci zabelezeni broj operacija, kod nas je bio 2535, prebacismo dve ipo hiljade...kod njih nesto manje ali blizu...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=882841
snimak sa flightradara

potpuni otkaz radio veze zemlja-vazduh, preko upravljanja protokom saobracaja povezanim na centar za upravljanje saobracajem u centrali eurocontrola su dali "rate 0", tj zatvorili svoj prostor. nesto posle toga su dali "rate 25", tj da su sposobni da prime 25 posto od maksimalno objavljenog kapaciteta saobracaja...
inace smo pre neki dan i hrvati i mi imali najveci zabelezeni broj operacija, kod nas je bio 2535, prebacismo dve ipo hiljade...kod njih nesto manje ali blizu...
Jel tacna prica da svi aerodromi u okruzenju da se saberu (exYu) ne mogu da dovate Teslu?
Verovatno misli na promet.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ali sta sve leti iznad nas...
Mene nervira što u poslednje vreme često čujem da preleću preko grada.
ne znam sta podrazumevas pod okruzenjem? ako su osijek, tuzla i skoplje, onda je tacnoNexT napisao:Jel tacna prica da svi aerodromi u okruzenju da se saberu (exYu) ne mogu da dovate Teslu?
ne znam koliko imaju recimo sofija ili budimpesta, koji su realan pandan tesli, ali ne bih se kladio na surcinski aerodrom, pogotovo kad gledam budimpestu... bas cu da se raspitam malo, zanimljivo pitanje... kako god, tesla ima vec godinama konstantan i prilicno veliki porast saobracaja, to je cinjenica...
lete jbg, i jos vise ce leteti iznad grada, spremajte cepice za usi
Rekoh ExYu.
ZAG, LJU, TGD, SJJ, SKP... Verovatno cak SOF...
ZAG, LJU, TGD, SJJ, SKP... Verovatno cak SOF...
Pa u ex yu smo najjači trenutno, ali još mislim da nismo dorasli delu okolnih prestonica...