BMW
Enterijer automobila
Re: Enterijer automobila
Crno nebo od alkantare je najjebitacniji detalj u enterijeru novijih kola. Vrhunski izgleda
BMW
BMW
Carlex Design BMW Series 4.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa sto bar M volan nisu ubacili 
Kakva ciganija ovaj carlex.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Huh... Mislio sam da sam jedini kome se ovo ne svidja... 
Sport / M-Sport enterijer sa alu detaljima (ne svidja mi se vinil + grebe se cim ga pogledas) su meni odlicni i nista tu ne bih dirao
Sport / M-Sport enterijer sa alu detaljima (ne svidja mi se vinil + grebe se cim ga pogledas) su meni odlicni i nista tu ne bih dirao
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja ne znam ima li neko da mu se ovo svidja?
U zivotu nesto ruznije nisam video

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U, sunce ti zarko 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ovo je problem kad zelis da svima das do znanja da si radio nesto i onda ne znas kad da se zaustavis... Da je promenjeno samo par stvari mozda bi i bilo ok. A pored ove dve rugobe onaj bmw je jos i dobar, mada ja ono nikada ne bih uzeo... Na fazon mi je cipela od krokodilske koze sa sve onim kvrgama od oklopa.
Vole ljudi da se razlikuju, na pogrešan način.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ferrari je po meni uvek imao katastrofa enterijere, tek ovaj u 458 moze proci, ali opet Aventador daleko bolje izgleda unutra.
^ al' zato ima sve ostalo, ne bi meni smetao enterijer 
Nadam se da mislis samo na dizajn?Scuderia napisao:Ferrari je po meni uvek imao katastrofa enterijere, tek ovaj u 458 moze proci, ali opet Aventador daleko bolje izgleda unutra.
pretpostavljam da misli, znamo svi da je to vrhunska izrada, ali o ukusima ne vredi raspravljati... Mada, meni u poslednje vreme lambo izgleda daleko bolje od ferarija u svakom pogledu.
Da, da.NexT napisao:Nadam se da mislis samo na dizajn?Scuderia napisao:Ferrari je po meni uvek imao katastrofa enterijere, tek ovaj u 458 moze proci, ali opet Aventador daleko bolje izgleda unutra.