Sent using Tapatalk
Meni je to sve isto, ali u pravu si. Između Medak 2 i 3 ako se ne varam.Day Walker napisao:Taj kod Plavog mosta nije u BJ

Cak ni tamo nema dzabaka BJ
 Cak ni tamo nema dzabaka BJ  
jel bilo tu malo i nizbrdice?maniaxxx napisao:Sa cliom 1.4 16v najmanje što sam uspeo bilo je 4.4 litra..ali to je bilo stvarno sa namenom da vidim koliko malo može..inače je bilo oko 6.6 neke mešovite i dosta dinamične vožnje...

Moram reci da je tada bila minimalna potrosnja, jedan u autu, lep, prohladan dan, bez preticanja i usporavanja, dakle nije bas svakodnevna situacija. Motor je K4J710.
 Moram reci da je tada bila minimalna potrosnja, jedan u autu, lep, prohladan dan, bez preticanja i usporavanja, dakle nije bas svakodnevna situacija. Motor je K4J710.

), ali to je vožnje potpuno bez semafora, ravnica je, i vrlo nežna vožnja. Na istoj relaciji sam sa cliom DCI postigao 3.3 litra...ima dosta takvih relacija kde možeš na nekom odseku da postigneš stvarno nizku potrošnju, ali to je samo ono..koliko najmanje može
  ), ali to je vožnje potpuno bez semafora, ravnica je, i vrlo nežna vožnja. Na istoj relaciji sam sa cliom DCI postigao 3.3 litra...ima dosta takvih relacija kde možeš na nekom odseku da postigneš stvarno nizku potrošnju, ali to je samo ono..koliko najmanje može  .
 .