Mani je na 911 neprevaziđen Fuchs s crnim srcem i poliranom ringom...uvek će biti aktuelna.profesorPROST napisao:Starac je postavio auto u drugoj temi, ali meni su ove felne definitivno jedne od najlepših svih vremena

NexT napisao:

Joooos slika

Radio amaterizam zadrzi za kucu, ne unistavaj enterijere brdom stanica i gluposti. Lik je bas ono, skupljac djubreta.
  Radio amaterizam zadrzi za kucu, ne unistavaj enterijere brdom stanica i gluposti. Lik je bas ono, skupljac djubreta. 

Plasticna navlaka za volan na sedmici
  Plasticna navlaka za volan na sedmici   Onaj prevrtan na krov, odvaljen, sklapan od 3 komada, i to za sebe... Pa ni sapcani to ne rade...
  Onaj prevrtan na krov, odvaljen, sklapan od 3 komada, i to za sebe... Pa ni sapcani to ne rade...Valjaće ti kad budeš u njegovim godinama.Day Walker napisao:Retko koja od onih zeMskih valja

Tako o kolegiNexT napisao:Je*em li ga, jedino mi je L7 ono sto treba da bude. Ovo sve ostaloRadio amaterizam zadrzi za kucu, ne unistavaj enterijere brdom stanica i gluposti. Lik je bas ono, skupljac djubreta.
Spolja su ok sva kola, ali enterijeri

Plasticna navlaka za volan na sedmici
Onaj prevrtan na krov, odvaljen, sklapan od 3 komada, i to za sebe... Pa ni sapcani to ne rade...
Sve u svemu, L7, a ostalo moze da proda.
 Za navlaku lepo piše zašto je stavljao, a za gedžete - voli čovek.
 Za navlaku lepo piše zašto je stavljao, a za gedžete - voli čovek.   Inače lik ima status žive legende u BMW zajednici u južnoj Evropi, a i šire. Deo tih auta vrti, kupi, sredi, proda, a samo neke drži stalno. Koliko se sećam, dva su bila razlupana. Ovaj novi E6x i stara E32 sa kojom je nakon sređivanja prešao skoro 400.000 km Šta znam, ima par auto koje bih voleo da imam. Recimo onaj 850
 Inače lik ima status žive legende u BMW zajednici u južnoj Evropi, a i šire. Deo tih auta vrti, kupi, sredi, proda, a samo neke drži stalno. Koliko se sećam, dva su bila razlupana. Ovaj novi E6x i stara E32 sa kojom je nakon sređivanja prešao skoro 400.000 km Šta znam, ima par auto koje bih voleo da imam. Recimo onaj 850 

oblik felni mi je savrsen
 oblik felni mi je savrsen