EDIT: A vlasnik Ikee verovatno još vozi onaj 20 godina stari Volvo, iako ima miljarde evra. Od takve stipse ne bih kupio ništa, jer mogu misliti kojim se principima rukovodi u svojoj firmi.

Ja sam mislio da je Simpo vec privatna firma pa sam zato to napisao.Laki021 napisao:Ne bre... samo treba zavesti red i imali bi vrhunsku i ekstra profitabilnu fabriku...
Oni rade to sto rade jer banda hoce da ga prakticno unisti pa otkupi za tipa 1e i tada napravi renesansu...
Ne treba im to dopustiti. U principu Radulovic nije hteo to da dozvoli pa je tad i poceo ceo cirkus...
Simpo se da preporoditi za 3 dana, samo treba volje.

Onda mi je jako interesantno kad na neki kockoliki komad.namestaja napisu ko je dizajnirao
 Onda mi je jako interesantno kad na neki kockoliki komad.namestaja napisu ko je dizajnirao 

Šlarafija ima vrhunski kvalitet, ali i odgovarajuće cene.jaksa napisao:Pomenuli ste dušeke - uzeo sam schlarafia žičane dušeke i odlični su. Igor (prodavnica na NBG) je bio i u Ferari fabrici pa eto veze i sa automobilizmom...
 Ja sam relativno skoro razmatrao kupovinu kod njih, ali ipak nisam imao toliko novca, pa sam izabrao Andrijašević Lux. On je otprilike kao Simpo Diplomat koji imam na drugom krevetu. Postoji i Andrijašević DeLux, deblji je 5 cm u odnosu na Lux i ima posebnu letnju i zimsku stranu, ali mi je i on bio skup.
 Ja sam relativno skoro razmatrao kupovinu kod njih, ali ipak nisam imao toliko novca, pa sam izabrao Andrijašević Lux. On je otprilike kao Simpo Diplomat koji imam na drugom krevetu. Postoji i Andrijašević DeLux, deblji je 5 cm u odnosu na Lux i ima posebnu letnju i zimsku stranu, ali mi je i on bio skup.