Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni isto sasvim odgovara velicina Note 3. Nikakvih problema u koriscenju, mada i sam ga pomeram po saci.
Mobilne telekomunikacije
Ne generalizujem nego iznosim svoje misljenje. Prednosti takvog uredjaja licno ne vidim a mane mi i te kako smetaju.nidza napisao:Ne znači da će svima da odgovara, nego ne generalizuj. Telefon jeste veliki, ali deranžman u upotrebi nije ni blizu proporcionalan njegovoj veličini sa svim ostalim prednostima koje idu uz to.
Vama koji ste ga kupili sigurno odgovara, meni ne jer bi ga u suprotnom odavno imao.
Al ces se usreciti kad uzmes S5 koji je pobdikenzijama skoro ko N3 al zato ima osetno manji ekran 
Ja ponovo apelujem da se HTC uzme u razmatranje
Ja ponovo apelujem da se HTC uzme u razmatranje
Mobilne telekomunikacije
Pa nije bas kao N3... samo 2.5 mm je siri od S4 sto je jos i prihvatljivo... N3 je skoro 1 cm siri.
Porasce i Note kad ga naprave da bude vodootporan.
I necu kao S4 da ga uzmem dok ga ne pogledam. Ako mi se ne bude svideo, necu ni da menjam telefon
Na osnovu onog sto sam procitao (bolja kamera, robusnija izrada, bolji hardver) deluje ok. Zameram jedino bateriju... mogli su da se otvore za malo jacu.
Videcemo i taj novi HTC ali s obzirom da je Desire 2x isao u servis u garantnom roku, nisam bas preterano zagrejan za njihove telefone.
EDIT: Sad gledam... One je jos tezi i veci od S5 sa slabijom baterijom.
Jedino sto izgleda fensi ali mene taj detalj najmanje interesuje.
Porasce i Note kad ga naprave da bude vodootporan.
I necu kao S4 da ga uzmem dok ga ne pogledam. Ako mi se ne bude svideo, necu ni da menjam telefon
Na osnovu onog sto sam procitao (bolja kamera, robusnija izrada, bolji hardver) deluje ok. Zameram jedino bateriju... mogli su da se otvore za malo jacu.
Videcemo i taj novi HTC ali s obzirom da je Desire 2x isao u servis u garantnom roku, nisam bas preterano zagrejan za njihove telefone.
EDIT: Sad gledam... One je jos tezi i veci od S5 sa slabijom baterijom.
Jedino sto izgleda fensi ali mene taj detalj najmanje interesuje.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Stefane si siguran da hoćeš WP? Ja sam ispizdeo 4 bačevića puta samo dok sam podesio mamin 520 koji je uzela pre neki dan. Ne bih imao živaca za ono... Sve je super, leti, kamera gori, izrada odlična, ekran, ali OS me usmrćuje.
Dobro je što sam dobio Nokijin BH-108 za dž. Univerzalni bt hands free.
Dobro je što sam dobio Nokijin BH-108 za dž. Univerzalni bt hands free.
Nisam
Nokia je u prvom planu zbog kvaliteta izrade, ali posto izgleda da necu naci 920 da ispunjava moje kritererijume poceo sam malo da razmisljam o alternativama ali bih onda davao do 150e i tu su mi favoriti pre svega lumia 625 ali iz senke se naziru i Moto G i Desire 500.
Nokia je u prvom planu zbog kvaliteta izrade, ali posto izgleda da necu naci 920 da ispunjava moje kritererijume poceo sam malo da razmisljam o alternativama ali bih onda davao do 150e i tu su mi favoriti pre svega lumia 625 ali iz senke se naziru i Moto G i Desire 500.
Plavi Desire 500 je prelep telefon. Sto bi Uros rekao,telefon gori 
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nasao sam savrseni mob, Sony Z1 compact, jedino sto kosta 450e
Moracu da pogledam desire uzivo,na slikama mi taj beli sa plavim izgleda malo cudno,lepsi mi crni
Moracu da pogledam desire uzivo,na slikama mi taj beli sa plavim izgleda malo cudno,lepsi mi crni
Nadam se samo da ce jos neko poci Sony-jevim putem da napravi "mini" varijantu sa performansama veceg modela. Nikako da svratim do neke radnje, ali kada bih sad uzimao telefon mislim da bi izbor pao na taj Sony.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Mislis savrsen na papiru...stefanan napisao:Nasao sam savrseni mob, Sony Z1 compact, jedino sto kosta 450e![]()
Sony telefonu su super dok ne pocnes da ih svakodnevno koristis a onds shvatis da je kolicina propusta neverovatna...
Mobilne telekomunikacije
Pa dobro, mozda su se u medjuvremenu popravili 
Kada bih ja ocenjivao Samsung na osnovu iskustva sa N1, ne bi mu dao visoku ocenu...
Kada bih ja ocenjivao Samsung na osnovu iskustva sa N1, ne bi mu dao visoku ocenu...
Poslednja izmena od Floyd u 23 Mar 2014, 11:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Moj Arc je bio vrhunski telefon koji je samo imao premalo memorije.
Ne vidim da kod Z1,Z2 moze da bude problema sa necim...
Ne vidim da kod Z1,Z2 moze da bude problema sa necim...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Mobilne telekomunikacije
Mnogo su lutali i fokusirali se na masovnu produkciju razlicitih modela umesto na kvalitet.
Xperie T, TX, TL i sl. su bili krsevi ali mislim da se situacija od modela Z1 popravila.
Ja volim Sony ali im i sad zameram sto brze izbace novi flagship nego li update za aktuelni...
Xperie T, TX, TL i sl. su bili krsevi ali mislim da se situacija od modela Z1 popravila.
Ja volim Sony ali im i sad zameram sto brze izbace novi flagship nego li update za aktuelni...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sad imaju nameru da još brže izbacuju flagship-ove (na 6 meseci)...kažu da tako tržište traži, pa mu se prilagođavaju.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Z - Z1 - Z2 za godinu dana... gde ces brze od toga 
Ovako ce sa pocetkom prodaje nekog modela, odmah predstavljati novi koji bi mogao da krene u prodaju sa mesec-dva. Totalno pogresna strategija...
Ovako ce sa pocetkom prodaje nekog modela, odmah predstavljati novi koji bi mogao da krene u prodaju sa mesec-dva. Totalno pogresna strategija...