Valjda vise nece biti hate komentara kada moze da se kupi na kontrakt ''za dinar''.
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
iPhone dolazi u Srbiju
Valjda vise nece biti hate komentara kada moze da se kupi na kontrakt ''za dinar''.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
samo smo Iphone cekali, veliki napredak za srbiju...
telefoni koji se prodaju za 400eura kod operatera su na ugovor od 24 meseca 300eura+30eura mesecno
telefoni koji se prodaju za 400eura kod operatera su na ugovor od 24 meseca 300eura+30eura mesecno
Android tableti su tradicionalno krs a to je od skora i iPadADrei napisao:trebao bi da probas samsung galaxy tab 3 pa onda nesto reci za Ipad... ne moze da sastavi 2h da se ne zabaguje
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Ne znam koje si Android tablete koristio, moj Nexus 7 radi bez ijednog baga već maltene godinu dana 
Ove vivax,goclever i ostala sranja ni ne računam u tablete
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Ove vivax,goclever i ostala sranja ni ne računam u tablete
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Ima svakakvih tableta. Moj tablet je smeće, prvi Samsungov 10.1. Izvukao sam maksimum iz njega, overklokovao ga, iscedio mu dušu, ne pomaže. Gospođi sam uzeo Note 8.0, kida kako radi.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Novi Telenor postpaid paketi su totalni FAIL. Takodje i telefoni su skuplji uz njih nego ranije. Oni su se naduvali ili su pojeli bunike. MTS i VIP ima da ih odvale ove godine.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta mislite o htc one mini? Trazim sve vreme lumiu 920 i drugar mi ovo ponudio,on planira valjda preko telenora/vipa da uzme
Meni ti neflagship modeli ne ulivaju poverenje ali nisam u toku da androidima u poslednje vreme pa bolje da pitam
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Meni ti neflagship modeli ne ulivaju poverenje ali nisam u toku da androidima u poslednje vreme pa bolje da pitam
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
One Mini ima neverovatno visoku cenu. Ukoliko ti drug izadje u susret i da ga za neke manje pare, onda ok... gledajuci cene na oglasima, ne bih nikad dao taj novac za njega, jer uz doplatu od 30-50e mozes da uzmes neki flagship telefon. Za dijagonalu ekrana, One Mini je iznenadjujuce veliki telefon, nekako je izduzen zbog stereo zvucnika iznad i ispod ekrana, sto doprinosi da deluje jako uzano u ruci, i ostavlja jako cudan utisak... bar je meni ostavio takav utisak.
Izdara, ekran i zvuk su stvari koje krase ovaj telefon, bas kao i veci HTC One model.
Alternativa moze da bude HTC One S sa Snapdragon S4 procesorom, koji je vrlo pristupacan, oko 150e, pa i nize. Ti sad koristis RAZR, i One S jeste bolji telefon od njega, ali ne toliko da bi ga sad menjao... osim ako zelis da probas nesto novo, nesto ludo
Izdara, ekran i zvuk su stvari koje krase ovaj telefon, bas kao i veci HTC One model.
Alternativa moze da bude HTC One S sa Snapdragon S4 procesorom, koji je vrlo pristupacan, oko 150e, pa i nize. Ti sad koristis RAZR, i One S jeste bolji telefon od njega, ali ne toliko da bi ga sad menjao... osim ako zelis da probas nesto novo, nesto ludo
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Pa i hocu,ali WP8
One S sam gledao kad sam kupovao razr proslog leta,tako da on ispada. U sustini ja samo L920 gledam,ali je ovo iskocilo pa sam zato pitao. Mada mislim da cu odustati,iz vise razloga. Manji ekran,nema gorilla glass,cena.
One S sam gledao kad sam kupovao razr proslog leta,tako da on ispada. U sustini ja samo L920 gledam,ali je ovo iskocilo pa sam zato pitao. Mada mislim da cu odustati,iz vise razloga. Manji ekran,nema gorilla glass,cena.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
A mog'o si da uzmes moju 920 za 150e... da si pitao 
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Ma kupujem mob kao steva auto
Kupljen kod nekog provajdera ali sim free, bez ogrebotina,crni/crveni/beli,sa urednom opremom i papirima, da ne bude star preko 7-8 meseci i da je do 200e.
"pobeze" mi juce jedan crveni iz telenora star 10 meseci,mene mrzelo da se cimam do grada i vidim danas ga nema na oglasima
"pobeze" mi juce jedan crveni iz telenora star 10 meseci,mene mrzelo da se cimam do grada i vidim danas ga nema na oglasima