Omiljeno pivo i alkoholna pića
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Omiljeno pivo?!

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Podržavam. ;-)
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Takodje ...
Jedno od najboljih nemackih piva. 
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Krombacher je vrh među nemačkim flaširanim pivima. 
Upravo pijem Lasko psenicno, nije lose, dosta bolje nego nasi pokusaji psenicnog.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja drmnuo Erdinger kod Petoševića. Ne znam gde su ga nabavili, ali ono nije prošlo pored Erdingerove fabrike...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Erdinger imaš u Požeškoj ispod pijace Friends kafić točeni / pravi
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja pio Erdinger u Irish Pubu u Kneza Milosa i rekao bih da je pravi. Takodje pio sam u nekom pubu u Zemunu i bio je ocajan.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Možda je i na drugim mestima iz te male flašice tako loš, nisam obratio pažnju. Kući kupujem konzerve uglavnom i ređe one veće flaše. Iz njih je super skroz, tačno kako treba.
Ovaj nije ni imao ukus kao vajsbier. Donela mi je drugu flašu, a ono isti đavo. Pivo je bilo jedva malo zamućeno, gotovo kao svetlo. Možda im je promakla loša serija, pa nije za neka ozbiljna tržišta i utrapili su nama.
Ovaj nije ni imao ukus kao vajsbier. Donela mi je drugu flašu, a ono isti đavo. Pivo je bilo jedva malo zamućeno, gotovo kao svetlo. Možda im je promakla loša serija, pa nije za neka ozbiljna tržišta i utrapili su nama.
Dunkel baš volim. Više mi se sviđa Erdingerova varijanta, manje sladi. Isto važi i za weisbier.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Re: AW: Omiljeno pivo?!
Odlican je i Erdinger a Paulaner dunkel sam prvi put probao pre neki dan. I Schneider je dobar ali mi je Franziskaner i dalje naj.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Nešto nije dobar jelen u konzervi. Nije los, ali nije ni dobar. Pena posle sipanja nestane, tj izlapi kao koka kola, a ne kao pena od piva. Vidi se da se nije gaziralo prirodnim postupkom.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro