Suzuki SX4 - generalna tema
- 
				DejanS
- Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Drustvo, vreme mi je za godisnji servis u okviru garancije. Koga preporucujete? Da li da idem do BGDa, posto sam auto kupio u EuroSumaru ili do Culeta u Kamenici? Jel ima razlike, osim u 2500 rsd za put?

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Reći će ti kolege Suzukisti, ali mislim da je Cule sasvim ok i da nema neke razlike.

Posetite www.garaza.rs !

- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Možda će vam biti zanimljivo, ne bavim se auto-dizajnom al mi je došlo da se malo poigram   

Pošto smo se složili da sx4 nije dobio pravog naslednika - već s-cross koji je sasvim drugi segment, ja sam pokušao da predpostavim kako bi mogao izgledati novi SX4.
Sa gotovo istim spoljnim dimenzijama i malo većim međuosovinskim rastojanjem naslednik bi imao nešto više prostora u kabini - manje više isti prtljažnik (pošto ga kupuju oni koji nemaju potrebu za većim) i sa podesivom zadnjim klupom (pomičan sedalni deo i nagib naslona) to već ima nekoliko modela iz ovog segmenta.
Evo kako bi mogao da izgleda bukvalno sam seckao stari i uklapao, možda bi preglednos bila malo smanjena u odnosu na stari ali i to je u skladu sa novim trendovima.
  bukvalno sam seckao stari i uklapao, možda bi preglednos bila malo smanjena u odnosu na stari ali i to je u skladu sa novim trendovima.
Svaka sličnost sa nekim drugim modelima je slučajna - mada se danas teško može napraviti nešto sasvim drugačije.

Možda još malo doteram crtež i pošaljem u neke novine koje se bave automobilima.

Pošto smo se složili da sx4 nije dobio pravog naslednika - već s-cross koji je sasvim drugi segment, ja sam pokušao da predpostavim kako bi mogao izgledati novi SX4.
Sa gotovo istim spoljnim dimenzijama i malo većim međuosovinskim rastojanjem naslednik bi imao nešto više prostora u kabini - manje više isti prtljažnik (pošto ga kupuju oni koji nemaju potrebu za većim) i sa podesivom zadnjim klupom (pomičan sedalni deo i nagib naslona) to već ima nekoliko modela iz ovog segmenta.
Evo kako bi mogao da izgleda
 bukvalno sam seckao stari i uklapao, možda bi preglednos bila malo smanjena u odnosu na stari ali i to je u skladu sa novim trendovima.
  bukvalno sam seckao stari i uklapao, možda bi preglednos bila malo smanjena u odnosu na stari ali i to je u skladu sa novim trendovima.Svaka sličnost sa nekim drugim modelima je slučajna - mada se danas teško može napraviti nešto sasvim drugačije.

Možda još malo doteram crtež i pošaljem u neke novine koje se bave automobilima.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović

Bas zanimljivo, svaka cast.
Sent from my ZTE-SKATE

Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sad kad slika završi po svetskim medijima kao najava novog modela.  

Posetite www.garaza.rs !

- 
				DejanS
- Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014
Robi ovo izgleda bolje nego S-Cross, ali si mu ubio aerodinamiku koliko mi se cini 

- RobiNS
Bax napisao:Bas zanimljivo, svaka cast.
 hvala, eto dete se igralo....
 hvala, eto dete se igralo....  

može, a koji je moj deo?trojanac napisao:Sad kad slika završi po svetskim medijima kao najava novog modela.

DejanS napisao:Robi ovo izgleda bolje nego S-Cross, ali si mu ubio aerodinamiku koliko mi se cini
 ...kao zeca. Bio bi aerodinamičan kao recimo chevrolet trax ili 500L  mislim da bi to bilo ok
 ...kao zeca. Bio bi aerodinamičan kao recimo chevrolet trax ili 500L  mislim da bi to bilo ok  

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prednji kraj malo potseća na multiplu 
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Bravo Robi,svaka cast !RobiNS napisao:Možda će vam biti zanimljivo, ne bavim se auto-dizajnom al mi je došlo da se malo poigram
Evo kako bi mogao da izgledabukvalno sam seckao stari i uklapao, možda bi preglednos bila malo smanjena u odnosu na stari ali i to je u skladu sa novim trendovima.
Svaka sličnost sa nekim drugim modelima je slučajna - mada se danas teško može napraviti nešto sasvim drugačije.
 Obavestio sam fabriku Suzuki i moram ti reci da im se veoma svidja tvoj novi SX4 za 2015.
  Obavestio sam fabriku Suzuki i moram ti reci da im se veoma svidja tvoj novi SX4 za 2015.  
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.

- RobiNS
 zaobišao sam koncept, ovo je odmah spremno za serijsku proizvodnju
  zaobišao sam koncept, ovo je odmah spremno za serijsku proizvodnju   he, he
  he, heovo su skice.... dopada mi se ideja da svetlosne grupe podsećaju na stari model, al da se deformišu po širini i visini...

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Sef dizajna Takehito Arai je u prvo vreme bio zbunjen,kada sam mu prosledio ove slike jer je pomislio da ima krticu u svojim redovima. Posle detaljne istrage je utvrdjeno da su one tvojih ruku delo i da nema potrebe da kaznjava svoj tim. Veoma je zadovoljan i kaze da si bukvalno preslikao novi SX4 koji izlazi 2015.godine.  
http://www.youtube.com/watch?v=R0mqEqoBfdA

http://www.youtube.com/watch?v=R0mqEqoBfdA
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.

valjalo bi stvarno poslati sliku pa da vidimo kako ce oceniti delo pocetnika. Taman da zna koliko placa svoj dizajnerski tim.

- RobiNS
Mogu poslati u SAT, video sam da oni s vremena na vreme objave neki crtež od čitalaca...

Mogao bi, ali mislim da bi ti bio veci bum da bas u suzuki posaljes   . Jer ja sam odusevljen tvojim izmenama.
  . Jer ja sam odusevljen tvojim izmenama.

. Jer ja sam odusevljen tvojim izmenama.
  . Jer ja sam odusevljen tvojim izmenama.- RobiNS
 he, he, evo prve objave http://www.vrelegume.rs/vesti/uskoro-novi-sx4--pismo/
 he, he, evo prve objave http://www.vrelegume.rs/vesti/uskoro-novi-sx4--pismo/Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!