Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od TheWickerMan »

Pa to. Znači da je i taj S4 Active vodootporan?

sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Tako kazu :)
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Sony Acro S je waterproof, više puta sam se uverio :bravo:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Rodjak hoce da kupi nov fon, svideo mu se note 2. Na oglasima se moze naci nov za 320 evra, da li se isplati dati toliko za njega? Hardverski mi ne deluje zastarelo jos uvek...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Naravno da nije zastareo. 2 Gb ram-a i Quad core A9 su daleko od zastarelog.

Mada ja najviše što bih dao za njega je 300 evra, ni centa više...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

bane valjevo napisao:Methane, do koliko para???
Ufffff teško pitanje.... u nedoumici sam i što se modela tiče, a i kad vidim cene kod ovlašćenih prodavaca i one ispod ruke, razlika je drastična. E sad ovi švercovani me odbijaju onim "skinut sa mreže" i "garancija sa softver" (čitaj "garancija na vazduh") forama. Na MediaMarkt.de više ne idem, razbolim se odma'. :kuku:
grujicd napisao:S4 Mini jeste oslabljen u odnosu na veliki S4, ali je i dalje više nego upotrebljiv. Ja sam prilično zadovoljan.
Nisam mislio u smislu upotrebljivosti, čak taj telefon mi se dopada i lepo bi mi radio posao, nego HW i SW. Onako poštenu su ga odrali od svega čega su mogli da se sete i to mi je glupo.
starac vujadin napisao:Ima jedan izuzetak - Sony Z1 Compact nije oslabljen u odnosu na Z1.
Vidiš nisam ni znao za taj model. :think: Ima li ga kod nas i koliko košta?

U svakom slučaju, razmišljao sam o nekom boljem telefonu, ne nužno o flagship modelu. Telefone ne menjam preterano često, zadnjih par sam terao oko 2 god. Za to vreme tehnika ode napred, aplikacije sve alavije, pa ne bih uzeo nešto što bi me za par meseci dovelo u situaciju kao npr. kad ste na komp koji je gurao Windows 3.11 instalirali XP. Takvu situaciju imam trenutno sa HTC Legend. ;)
Širim haos!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Ajde bre sta se bunis... onoliki covek a smeta ti "veliki" telefon :mrgreen:

Uzmi S4... on kosta isto kao Z1 Compact a verovatno ce mu cena sad jos malo pasti.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Sony se tek sada pojavio i cena mu je malo manje od 500 evra. Skupo, ali je nije "uštrojen" model.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ja bih na tvom mestu uzeo Core. Ne Core Plus, već Core.

4.5 inča Amoled ekran, dvojezgarni procesor, 1 Gb rama, 8 Gb memorije, 5 Mpix kamera sa blicem. Verujem da može da se nađe za oko 200 Eu novčanica.

U slučaju da si alternativan, hoću reći hipster, gledao bih neku Lumiu. Za mnogo manje pare dobar hardver, i ubogi WP8 koji je svakim danom sve bogatiji i bogatiji aplikacijama. U ovom slučaju sam malo i subjektivan jer mi je trenutno neka Nokia sa WP8 samo pusta želja...

Inače, mala digresija u dva smera...

Priča mi danas drugarica koja radi u jednoj velikoj radnji mobilnih telefona (koja kida sa cenama, toliko da uši bride čim ti se prodavačica obrati sa "Dobar dan, izvolite") da joj je pre nekog vremena u radnju ušao lik od nekih 50ak godina sa molbom da mu ubaci Sim karticu u njegov najnoviji iPhone 4 ili 4s, nije sigurna. Matorac već spremio micro Sim, samo da se stavi. Otvori ona telefon, i kaže nema slota za Sim karticu. Kako nema slota??? Telefon je "uvežen" iz Amerike kao CDMA, i neko ga je uvaljao dotičnom gospodinu za debele pare (<300 evra). Kaže mi da se čovek umalo nije rasplakao dok mu je objašnjavala...

Kakvi su to Samsung Note 2 koji se prodaju po oglasima sa slotom za Sim karticu koji fabrički ne radi, po cenama oko 150 evra??? Postoji napomena da su u pitanju originalni Samsung uređaji, ne klonovi.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Prilicno je spor je core... Bar ono sto sam ja cackao..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Za sada jedina ozbiljana zamerka na Lumia 925 - kada se baterija istrosi, i tel stavi na punjac, ne moze se odmah upaliti kao na SVIM telefonima koje sam do sada imao, nego mora da prodje neko vreme i tel se sam upali.

Sestrin Note 3 kida. Vrhunski telefon kome dimenzije ne smetaju!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

bane valjevo napisao:
Kakvi su to Samsung Note 2 koji se prodaju po oglasima sa slotom za Sim karticu koji fabrički ne radi, po cenama oko 150 evra??? Postoji napomena da su u pitanju originalni Samsung uređaji, ne klonovi.
demo modeli, bez mogucnosti telefoniranja,moze da sluzi kao tablet i nista vise
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od methane.master »

Floyd napisao:Ajde bre sta se bunis... onoliki covek a smeta ti "veliki" telefon :mrgreen:

Uzmi S4... on kosta isto kao Z1 Compact a verovatno ce mu cena sad jos malo pasti.
Heh ako se po veličini gleda, najbolje da nakačim neki android-box na monitor od 24 inča pa da nosim tako. :kezo:

Pa jedino da sačekam sa S4 sada kad je izašao S5, valjda će i cena na dole. :nemampojma:
bane valjevo napisao:Ja bih na tvom mestu uzeo Core. Ne Core Plus, već Core.
Koliko vidim taj Core je vrlo sličan GalaxyPlusu koji sam izgubio. Možda ipak nešto jače, a i on je Dual SIM što mi nije potrebno. Ne znam ni sam. :nemampojma:
bane valjevo napisao:U slučaju da si alternativan, hoću reći hipster, gledao bih neku Lumiu. Za mnogo manje pare dobar hardver, i ubogi WP8 koji je svakim danom sve bogatiji i bogatiji aplikacijama. U ovom slučaju sam malo i subjektivan jer mi je trenutno neka Nokia sa WP8 samo pusta želja...
Nisam hipster ;) ali mi se jako dopada ona Lumia kao Stevina (925). Jedino što sa aplikacijama zaista malo škripi. Za Android stvarno ima svačega, ovde i dalje malo tanko, mada preživeo bih.

Šta znam ništa još nisam eliminisao. Sad mi je Starac "pustio crva" sa ovim Sony Z mini, mada mi je cena malo previsoka u ovom trenutku. Takođe malo mi je konfuzija sa tim Xperiama. Z, Z1, pa Z2, pa podvarijante, ma idi ne mogu da pohvatam. :zbunjen:

Danas u Telenoru videh i neki LG G2, učinio mi se lep ekran. Mada i on onako povelik. Ma nemam pojma, videću šta ću. :zbunjen:
Širim haos!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Core imaš i Dual SIM i Single SIM. Solidan je telefon, u rangu mog Desire 500, mada ja Samsung ne mogu da smislim, pa ni da preporučim.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

I meni taj Z1 Compact deluje zanimljivo. Moracu do neke radnje da vidim kako izgleda uzivo...

Tapatalk Post
Odgovori