Ipak nisu zavrsile u kotao, danas sam ih nasao kod brata, i odusevio seMilos_kg napisao: Ne mogu da zaboravim Adidas patike koje je kupio moj ujak kao klinac(15god). Kada ih je prerastao, dao ih je mom rodjenom bratu, on je dao meni, a ja bratu od strica... i na kraju su skroz "zdrave" i neostecene zavrsile u kotao kao ogrev. Cetiri generacije su ih nosile, svaka ih je koristila za fudbal, a one i dalje kao nove. Bio je onaj Adidas znak sa tri lista, neka plavkasta prevrnuta koza...

Posle jedno 15-20godina aktivnog nosenja i jedno 5godina stajanja u podrumu izgledaju ovako:

), icicu ja da vidim ima li ovih patika jos uvek... U pitanju je Metro na Zrenjaninskom putu...
 ), icicu ja da vidim ima li ovih patika jos uvek... U pitanju je Metro na Zrenjaninskom putu...

Neke od Kappa patika sam gledao prošle godine, cena im je znatno niža od ostalih, jedno što je najveći broj većine modela meni uvek bio mali.
  Neke od Kappa patika sam gledao prošle godine, cena im je znatno niža od ostalih, jedno što je najveći broj većine modela meni uvek bio mali. 

!Vestacka koza je ok al dok se ne razgaze djon zvecka po plocicama kao da je plastikaner.
 !Vestacka koza je ok al dok se ne razgaze djon zvecka po plocicama kao da je plastikaner.