Zašto zaobići Sarti?Tibor021 napisao:Preporuka Kalamitsi, Toroni, Vourvourou (Sarti obići u širokom luku).
Grčka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Grčka
Odlicna baza, ima sve sto treba da ima, a nije dzipsana kao Hanioti, Pefkohori i ostali vasari.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
Tibor021
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:43
- Garaža: Škoda Fabia 1,2/51 kW
Sve se slažem, ali deo pitanja je bio: "... mirno lepo mesto u grckoj...gde nema diskoteka,buke dranja..."Saša napisao:Zašto zaobići Sarti?Tibor021 napisao:Preporuka Kalamitsi, Toroni, Vourvourou (Sarti obići u širokom luku).To je "centar" istočne obale Sitonije i odlična baza za obilazak cele te strane. ... itd, itd...
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja buku nisam ni čuo ni video u Sartiju. Ima uveče malo gužve u one 2-3 uzdužne ulice i to je to. Glasne muzike nigde. Diskoteku ne znam ni da li imaju, tj. bila neka (li nešto što liči na to) tamo blizu Arvanitidisa, ali pitanje je da li radi. Meni Sarti deluje baš kao mirno, porodično mesto (za razliku od Pefkohorija, recimo).
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pefkohori polako postaje mesto za zabavu a odavno nije mesto za porodični odbor.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
Bili smo kod Katie, ne Nefelija, mada je isti objekat u pitanju (gazde ga drže pola-pola). Sasvim smo se fino "spakovali", jeste malo ali nije strašno. Mala su nam još deca pa nema problema. Bitnija nam je bila ona ogromna i prelepa bašta zbog dece nego veličina sobe. Btw, podigli su cene ove godine, povoljno je i dalje ali više nije onako jeftino...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
nidza napisao:Ajmo svi zajedno na Sitoniju. Tapatalk 4
Ipak idemo na Sitoniju,nasli smo dobar smestaj u blizini Nikitija.misha napisao:Mi jos nismo odlucili gde letujemo,za sada vodi Tasos a moj favorit je Krf. Kasandru,Sitoniju i Olimpijsku regiju smo obisli uzduz i popreko.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.