Inače Rele bi mogao da okači i slike Hyundaija nakon tretmana.

To je sve sa razlogom. Prvo je što benzin lako isparava i gubi svojstva a drugi je finansije. 10 l goriva puta 100000 automobila = mnoooogo paramethane.master napisao:A to za gorivo je stvarno vrhunski debilizam. Neko kupi nov auto za xxxxx €, a problem je da se sipa 10l goriva da ne gori lampica, nego gleda u pasulj da li će se dogegati do prve pumpe.

), avto je bio na detajlingu ubrzo posle jer je bio pun vazdušne rđe.
  ), avto je bio na detajlingu ubrzo posle jer je bio pun vazdušne rđe. )...u svakome sam dobio original patosnice, gumene sam kupio sam, jer nisu baš skupe ( originalne platnene su puno skuplje )
  )...u svakome sam dobio original patosnice, gumene sam kupio sam, jer nisu baš skupe ( originalne platnene su puno skuplje ) pa sam brze bolje pojurio na pumpu
 pa sam brze bolje pojurio na pumpu 

Došao sam do kuće sa tim isparenjima i onda 3 godine nisam mogao da pokrenem kola i odem na pumpu.swemir napisao:E Zato u resou prve tri godine i nisi morao na pumpu

Nisam mislio na fabriku da sipa, nego prodavce od kojih preuzimaš auto. Kada sam kupio auto ostavio sam im ipak petocifren broj, a benzin je bio oko 1€, (preciznije 1,08€) Ja bih ipak žrtvovao 10€ ako ništa iz samilosti prema ljudima, da ne idu kod Atanackovića čija je pumpa najbliža.TheWickerMan napisao:To je sve sa razlogom. Prvo je što benzin lako isparava i gubi svojstva a drugi je finansije. 10 l goriva puta 100000 automobila = mnoooogo para

Velja napisao:Ja bio u frci dal' ću stići do Banjice, a gume su mi bile naduvane na 3,5 bar