sinoc mi uros kaze "video sam spojler i izduve, ali nisam bio siguran da si ti?", a vau vau lip nije video... kuda ides svete?
Dobro veče
Re: Dobro veče
pa kako bre, a cuning smajling stainless steel rucke na vratima? felne? led diode? nevidljivo zatamnjenje stakala?a?
sinoc mi uros kaze "video sam spojler i izduve, ali nisam bio siguran da si ti?", a vau vau lip nije video... kuda ides svete?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Seljani, gdin i gdja Rakhil furaju restajl Fokusa i kulturu u saobracaju, tisincina sa prozivkamadragan napisao:nije nijedno, rakhilomobil se kotrlja na celicanama 15kama...paja napisao:Samo još da ustanovimo da li je Rakhil ili gđa Rakhil
ali ja ga razumem, vidis da je ostavio mesto za smarta
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Neo napisao:Za sve one koji su hteli da uzmu autobild sa handsfree, izasao je danas, iako su rekli sutra. Uzeo sam jedan, cekam da se napuni baterija pa da testiram..
Taj blutut „bluedio BH95" koji dele uz AutoBild u prodavnicama košta 600 dinaranikaragva napisao:Ajde pa brzo javi, da vidimo jel cemu
Da li tih uredjaja postoji koliko i primeraka magazina?
Ocekujem preprodaju neku uskoro na kupindo
Ima AutoBild i obični, bez slušalica.

Never Say Never Again
Dal sam ja glup, ili ovo ne radi, ili oba (najverovatnije
) ali ja ne shvatam kako da povezem sa telefonom, nece da se pairuje nikako.
- Rakhil
Obicno se drzi dugme za paljenje dugo dok ne pocne blinkati I tad je u pairing modu pa je trazis telefonom
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ma upalim ga ja, i kliknem pair ali prijavljuje error u komunikaciji sa uredjajem.
jeste nekretnina, ali restajl, ej covece, to je bitnoRakhil napisao:Seljani, gdin i gdja Rakhil furaju restajl Fokusa i kulturu u saobracaju, tisincina sa prozivkamadragan napisao:nije nijedno, rakhilomobil se kotrlja na celicanama 15kama...paja napisao:Samo još da ustanovimo da li je Rakhil ili gđa Rakhil
ali ja ga razumem, vidis da je ostavio mesto za smarta
- Rakhil
Normalno da je bitno, kmete sa klotarom, I to stariji model 
bezi bre, moj nerestilizovani ima toliko dodat(n)e opreme da je tvoj restajl truba 
Bem ti kako ne provalih da je ovo pravi, a ne tamo neki classic.trojanac napisao:
Jel zna neko mozda da li je 1.8TFSI u A4 B8 sa 88kW mehanicki isti kao i onaj od 118 kW, ne mogu nigde da pronadjem podatke?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa ti si ćuner pre mene, imaš LED tablice na Kliju već godinu dana, ti si preteča ćuneradragan napisao:pa kako bre, a cuning smajling stainless steel rucke na vratima? felne? led diode? nevidljivo zatamnjenje stakala?a?![]()
tzv archtuner 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ti si Metatron tjuninga, nisi baš bog ali si ga video