Tapatalk Post
Sport
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Sport
Ocigledna povreda je mucila Nadala, cinjenica da nije predao mec i pored toga sto nije mogao da igra kako ume nesto govori o njemu ali, ono sto mi je zapalo "za oko" je kako je bez kretanja i servisa uzeo 3. set udarajuci lopticu iz mesta
dovoljno da pokaze klasu u osnosu na Vavrinku koji je eto, zasluzeno dosao do GS trofeja pa makar zbog truda u dosadasnjoj karijeri 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nema to nikakve veze sa klasom - Vavrinki je bilo ultra nelagodno na terenu i totalno je ispao iz ritma inace ga je zgazio prvi set ko FAP zabu - i svakome je nelagodno kada treba da igra protiv protivnika koji se vuce po terenu. Zato i jeste tolika dilema oko toga da li je vise moralno predati mec ili izdrzati do kraja...nuk napisao:Ocigledna povreda je mucila Nadala, cinjenica da nije predao mec i pored toga sto nije mogao da igra kako ume nesto govori o njemu ali, ono sto mi je zapalo "za oko" je kako je bez kretanja i servisa uzeo 3. set udarajuci lopticu iz mestadovoljno da pokaze klasu u osnosu na Vavrinku koji je eto, zasluzeno dosao do GS trofeja pa makar zbog truda u dosadasnjoj karijeri
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Wawrinka ga je nadigrao i tu nema price. Mislim da bi svakako pobedio, ali je izostalo uzbudjenja i dobrog tenisa. Stobse tice predaje, moralnije, i vise fer, po meni, je da se ne preda mec, naravno ako priroda povrede to dozvoli. Za 20 god., da je Rafa predao, bi pisalo negde WAW - NAD 1-0 Ret., sto bi svakako umanjilo taj veliki uspeh...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I on je razmisljao isto kao ja... Sta ovaj koj' moj tu pokusava i qrci se...Piros napisao:Svaka mu cast, a ja da sam na mestu golmana Radnickog odmah bih od sramote prestao da se bavim sportom
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...