Dobro veče
Re: Dobro veče
Poslednja izmena od aleksa u 26 Jan 2014, 14:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eh... Zato se ježim i od same pomisli oglašavanja bilo čega.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakav profil ljudi si ocekivao za kupce golfa? 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ali neverovatno sta ljudi ocekuju od auta za 800e cija je svrha da bude manje-vise radni
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ti jos uvek nisi prodao taj auto?stefanan napisao:Kakvi ljudi me sve zovu za golfa, upravo me je covek pitao da li imam kanal u dvoristu da ga pogleda odozdo
Ja sam ocekivao da ce nakon postavljanja oglasa otici za plafon 7 dana.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vidis da bira musterije 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma jok,samo je jedan ozbiljan kupac bio, tu iz kraja, ali mu izletelo nesto drugo. Ostalo sve neke budale koje me samo iznerviraju.
Sreduci verovatno limariju sad posle roka pa cu ga opet staviti na oglase
Sreduci verovatno limariju sad posle roka pa cu ga opet staviti na oglase
Jedan od razloga kupovine Putna klasik je bila šema staro za novo. Ne zbog neke vajde, već upravo da bih izbegao zahtevne kupce Opela sa 700 evra u džepu i nekom tužnom žvakom 
Plus Ganci, naravno
Plus Ganci, naravno
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Oprez! Ogranicenje na autoputu je 60 km/h u Bgu bez obzira sto je AP suv
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Eeeee niste vi prodavali Zastavu 50.8 za 500e. To su tek pozivi. To su tek pitanj.
A lepo sam bio naveo u opisu stanje kakvo jeste. Neki su postavljali pitanja koja imaju smisla kad nešto ima cenu i tu cenu treba nečim da brani.
Jednom sam bio ubeđen da je sa druge strane žice neko ko me poznaje pa me zavitlava, pa sam prihvatio igru pa počeo i ja njega. Još mi se namesti na zicer pa buuum.
I onda se čovek naljuti, kaže da sam neozbiljan.
Na kraju ga dadoh za 350 samo da što pre maknem oglas. A i kupac bio realan :"Nudim ti toliko, dođem sutra drugim kamionom da ovaj natovarim i teram u selo. Neću ni da ga registujem." Odmah sam pristao jer drugi ozbiljan je planirao da naredne sedmice dođe sa majstorom, pa da osposobljava na licu mesta za tehnički (nije pomeran godinu dana niti registrovan), pa da ja registrujem na svoje ime a njega ovlastim...
A niko mi nije garantovao da ni taj ne bi na licu mesta išao na ubijanje cene.
A lepo sam bio naveo u opisu stanje kakvo jeste. Neki su postavljali pitanja koja imaju smisla kad nešto ima cenu i tu cenu treba nečim da brani.
Jednom sam bio ubeđen da je sa druge strane žice neko ko me poznaje pa me zavitlava, pa sam prihvatio igru pa počeo i ja njega. Još mi se namesti na zicer pa buuum.
Na kraju ga dadoh za 350 samo da što pre maknem oglas. A i kupac bio realan :"Nudim ti toliko, dođem sutra drugim kamionom da ovaj natovarim i teram u selo. Neću ni da ga registujem." Odmah sam pristao jer drugi ozbiljan je planirao da naredne sedmice dođe sa majstorom, pa da osposobljava na licu mesta za tehnički (nije pomeran godinu dana niti registrovan), pa da ja registrujem na svoje ime a njega ovlastim...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Na Discovery kanalu ide zanimljiva emisija... Putovanje po Sibiru u terenskim vozilima i suočavanje sa problemima ekstremnih minusa (i do -68)... Mika Salo jedan od učesnika... 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Secam se da je neko sa VG foruma davno pisao pustolovine u vezi sibirske zime. Ostavili su motor da radi celu noc, ali je zato zamrzao diferencijal.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Finac sigurno u sebe sipa vodku da na zalediSaša napisao:Na Discovery kanalu ide zanimljiva emisija... Putovanje po Sibiru u terenskim vozilima i suočavanje sa problemima ekstremnih minusa (i do -68)... Mika Salo jedan od učesnika...
Never Say Never Again
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Koliko sam ja njega gotivio dok je vozio za Tyrell ...Saša napisao:Mika Salo jedan od učesnika...