Tapatalk
Magla
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Magla
Večeras opet magla, relacija NS - Vrbas starim putem. Vidljivost ispod 20 m. Magla nije toliko bila gusta kao pre neki dan, ali je ono baš "svuda oko auta", ne znam bolje da se izrazim.
Opet sam prošao ono parče puta sa širinom kolovoza od samo jedne trake i bilo je još gore nego pre par dana jer je sada asfalt bio mokar i blatnjav, pa sam praktično vozio perifernim vidom, ono buljiš u neku tačku ispred sebe bez fokusa a u stvari paziš na ivice puta i travu i voziš prema njima. Kud ne ponesoh navigaciju, korisna je u gustoj magli jer vidiš na vreme krivine. Ovu u telefonu se i ne setih upaliti...
Tapatalk
Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Magla
Ja bih nekako radije birao ap, ali razumem i ljude koji radije biraju magistralni put.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne, ovo nema veze sa AP. Ovo je puteljak koji realno nije za saobracaj, bar ne po ovom vremenu. Alternativa je krsteni magistralni put uz nekih 10KMm vise. Inace putarina za relaciju Vrbas-Novi Sad, nekih 40ak Km, iznosi 330din u pravcu
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Magla
Nije u pitanju štednja (bar ne u mom slučaju). To je put koji prelazim bar jednom nedeljno, u svim vremenskim uslovima i svim godišnjim dobima. Znam ga već napamet, ništa strašno. Ili bar nije meni. Navikao pa valjda mahinalno i bez razmišljanja krenem tuda...
Najveći je problem kada padne sneg pošto tih 9 km najčešće uopšte ne čiste (magla takođe, naravno). Onda se mora okolo. Znam i dosta ljudi koji redovno idu tim putem u NS svaki dan na posao i nazad, njima je to baš velika ušteda, ne toliko u novcu koliko u vremenu. Ako ne ideš tim pravcem - moraš proći kroz ceo Vrbas, pa zatim i kroz Bačko Dobro Polje... Ograničenja, semafori, policija... Ovako si za desetak minuta u Zmajevu i prilično brzo i u NS-u...
Tapatalk
Tapatalk
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Stvarno ste seka Perse kad Ogi sa klotarom bez maglenki ne jbe zivu silu! 
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam došao iz Žarkova do Zemun polja bez problema, ima magle, ali može da se vozi normalno. Problem je što niko ne vozi normalno. Upale maglenke i voze kao da je letnji dan. Ja poštujem ograničenje i najsporiji sam.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !