tako da se ogradjujem od toga ali iskreno kontam da je npr. upravo 318d vecini i vise nego optimalan...
 tako da se ogradjujem od toga ali iskreno kontam da je npr. upravo 318d vecini i vise nego optimalan...ja sa svojih 115 ks super funkcionisem u saobracaju, uvijek mogu da obidjem nesto (npr. na 80 na sat kamion ili bus), auto ima dovoljno snage za jurcanje po gradu, na auto putu drzi bez problema tempo od 160-170 (mozda moze i vise ali ja ga nisam drzao duzi period na vise od 170)...
realno i sa ovim autom imam problem da vozim iole po propisima, stalno sam cca 20-30 na sat iznad ogranicenja a kazne mi se ne placaju... u danasnje vrijeme kada je sve vise kamera na putevima najmanje sto bi zelio jeste da imam SLS-a a ostanem bez dozvole svaki drugi put kada sjednem u njega
 iako sam po prirodi takav da volim sportske automobile i da mogu imao bi CLK 63 AMG Black Series i jos sijaset vozila ali ne vidim zasto je tolika katastrofa 115ks u D segmentu...
  iako sam po prirodi takav da volim sportske automobile i da mogu imao bi CLK 63 AMG Black Series i jos sijaset vozila ali ne vidim zasto je tolika katastrofa 115ks u D segmentu... Kako onda ljudi voze 105ks u Passatu koji je veci auto (mislim i tezi) od BMW-a? Trebalo bi vas sve podsjetiti sta su slabi automobili, ja kada kuci uzmem C 200 DIESEL sa rasnih 75 ks ispod haube cudim se sam sebi kako sam relativno "normalno" vozio taj auto i ucestvovao ravnopravno u saobracaju. Taj auto je xy puta isao na rutu Njemacka-Bosna i djed je normalnom voznjom stizao za isto vrijeme u poredjenju sa jacim autima koje je posjedovao kasnije... I da, cesto se, nakon voznje "svog prvog auta", zahvalim Bogu na modernim turbo dizel motorima sa direktnim ubrizgavanjem i dosta NM

Nije toliko ni bitno da li je potrebno (naravno da nije) koliko je bitno da kazes imam auto sa V6 motorom, +300ks koji do 100 stize za ispod 5s. Cak i sebe ponekad uhvatim sa mislima "e da mi je 300ks" ali ne zato sto sam nekad osetio realnu potrebu za tim nego onako, bzv.
 Nije toliko ni bitno da li je potrebno (naravno da nije) koliko je bitno da kazes imam auto sa V6 motorom, +300ks koji do 100 stize za ispod 5s. Cak i sebe ponekad uhvatim sa mislima "e da mi je 300ks" ali ne zato sto sam nekad osetio realnu potrebu za tim nego onako, bzv.