Ma uostalom, Alfa bez 150ks nije Alfa i tacka.
Dobro veče
Re: Dobro veče
A meni Alfa bez TS ili V6 nije Alfa. Eventualno jaci dizeli.
Имам једно потпитање...
Tim alfama 147 1.6 je bas pala cena, ima ih bas dosta za ispod 2000e i neke izgledaju sasvim solidno. Bas sam hteo i ja da postavim pitanje u vezi motora. Kakvi su po pitanju pouzdanosti, jel imaju neke karakteristicne kvarove ?
Ma Urose, tebi realno ne treba auto, kad vec imas Fabiju i slobodna je uvek. Dobro, skoro uvek.
Ali podrzavam da kupis neku zujalicu i da je vozis na 1500 obrtaja
E, sad sam se naspavao
Dobro vece
Ali podrzavam da kupis neku zujalicu i da je vozis na 1500 obrtaja
E, sad sam se naspavao
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Princeza se naspavala
Aj svrati do Kaldija na kafu?
Ni ja ne verujem šta sve ima za 2.5k
Poslednja izmena od Uroš S. u 01 Dec 2013, 19:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Osim varijatora , ništa karakteristično... Jtd je zakon, nema priče, ali ja vučem ka TSu zbog plina i zato što radim sa njim. Skoro mi je pobegla jedna sw Jtd, žao mi je što sam je propustio ali biće drugih...
Maestro, i ja bi V6, mogu da ga pojim ali ne dam 50000 za registraciju... Samo kako ću sa 150 ks na manje ne znam
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
Maestro, i ja bi V6, mogu da ga pojim ali ne dam 50000 za registraciju... Samo kako ću sa 150 ks na manje ne znam
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
Ne mogu veceras nikako. Cucemo se sutra, mislim da zavrsavam vec oko 5-6...Uroš S. napisao:Princeza se naspavalaAj svrati do Kaldija na kafu?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Nonstop putujem , viđam takvih budala koliko hoćeš. Mrzi me da iz Alfe prebacim kameru u službeni auto , svašta bi snimila.Milos_kg napisao:Danas je vozilo AMSS-a (neki belo-zuti pick-up) ludovalo na magistralnom putu kroz Kragujevac prema Kraljevu. Bio je iza mene, prelazio iz trake u traku, bas kao neki motociklista, umalo da pokosi pesake kod Plaze, gde je i prosao na crveno... Telefon mi je bio u jakni, zao mi je sto nisam mogao da usnimim ono i okacim na YT.TheWickerMan napisao:Panduri su počeli na duploj punoj da pretiču , oduzeo bi vozaču dozvolu VEČNO! on, koji bi trebao da bude primer drugima, krši zakon.
A što se tiče punih linija na neprimerenim mestima, jbg, šta da radimo, kad treba da preteknem, gledam preglednost i koja je linija. ako neki uslov nije ispunjen, ne krećem u preticanje
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Soko-vuckic zna da komentarise druge, a sto zamalo da napravi sudar to nikom nista 
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sinoc u gradu naleteo na 4 patrole na ruti od 7-8km
I na kraju poslednja me zaustavi. Narvano nikom nista posto nisam pio, a mogao sam Sarica da vozim u gepeku...
Inace osecaj kad te pitaju jesi pio, a ti nisi - priceless! Mislim, nisam alkoholicar, ali vucem traume iz mladjih dana...
I na kraju poslednja me zaustavi. Narvano nikom nista posto nisam pio, a mogao sam Sarica da vozim u gepeku...
Inace osecaj kad te pitaju jesi pio, a ti nisi - priceless! Mislim, nisam alkoholicar, ali vucem traume iz mladjih dana...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Normalno kad vozi bahato i divljaivancho napisao:Soko-vuckic zna da komentarise druge, a sto zamalo da napravi sudar to nikom nista
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Aostali vozači ga nerviraju i nenormalni su, cccc 
- ivancho
- Kontakt:
Em polukruzno preko pune, em isekao dva automobila, koja su uz skriu guma jedva stala.....naravno da su prilagodili brzinu njegovom manevru, skripe nebi bilo... 
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Velik je to auto za njega.
Kao klinci kad voze nabudzene Jugice pa im samo pola glave viri iznad linije pocetka prozora...
Kao klinci kad voze nabudzene Jugice pa im samo pola glave viri iznad linije pocetka prozora...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- ivancho
- Kontakt:
Dao mu ja neke stare gume da metne pod tur, nego kaze sramota ga, zezacemo ga......mi to nikada nebi uradili
Bolje da te i zezamo, nego sudare da pravis