Kad zovnem Višekrunu da ti opali šamarčinu...stefanan napisao:... a vecinu separea zauzmu smekeri iz uzica i okoline i paralemtarci sa pravnog, ne znam koga vise ne volim.
Dobro veče
Re: Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Za ovo nisam znao. Znas li gde ih ima?Heinz napisao:Postoje.
TT
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jedan ti je na raskrsdnici Radnicke i Obalskih radnika, Cukaricka padina, mali semafior kod Vitro group-a
Spusti se od Saobracajnog dole niz Ljube Vuckovica, i na raskrsnici sa Kumodraskom je jedan. Ovo je info iz Gradskog sekretarijata.
TT
TT
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Tacno. Na toj raskrsnici je senzorski, radio sam u blizini, kada su postavljali semafor.
U Bulevaru su svi semafori senzorski (u renoviranom delu).
Mada, koliko sam shvatio, senzorski je sirok pojam. Kroz grad ima semafora koji gase zeleno tek kada dobiju signal sa prethodnih raskrsnica/semafora o dovoljnom broju vozila za prekid saobracaja, ili putem tastera za pesake. A na Zrenjaninskom putu su jos uvek stari Pupin semafori, od kojih neki nemaju ni trepcuce zeleno
U Bulevaru su svi semafori senzorski (u renoviranom delu).
Mada, koliko sam shvatio, senzorski je sirok pojam. Kroz grad ima semafora koji gase zeleno tek kada dobiju signal sa prethodnih raskrsnica/semafora o dovoljnom broju vozila za prekid saobracaja, ili putem tastera za pesake. A na Zrenjaninskom putu su jos uvek stari Pupin semafori, od kojih neki nemaju ni trepcuce zeleno
Poslednja izmena od pedja u 10 Nov 2013, 13:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Zahvaljujem. Jutros blejah dobrih 5 min kod hipodroma 
Prijavicu OT 
Da se Next ne buni, o kupovini u odgovarajućoj temi.
viewtopic.php?f=9&t=912&start=105
viewtopic.php?f=9&t=912&start=105
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Morao sam da ga kupim kada sam video Inače jedan od vrlo malo normalnih autića iz ove HotWheels kolekcije.
HUAWEI P6 via TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Potražiću. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovo sam citao sto puta i uvek me tera iznova na citanje i svaki put mi je utisak kao prvi put da citam:
http://kidofspeed.net/chernobyl/main/
http://kidofspeed.net/chernobyl/main/
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Danas sam, silom prilika, morao da vozim Seicento. Sreca pa bese manja ruta po kraju. Ne znam kako visoki ljudi ono voze i tvrde kako ime je do oo.
Posle nekog vremena se nekako i naviknes, ali sirina mesta za noge/pedale je...pa recimo da ne bih voleo da moram voziti u zimskim cipelama
TT
Posle nekog vremena se nekako i naviknes, ali sirina mesta za noge/pedale je...pa recimo da ne bih voleo da moram voziti u zimskim cipelama
TT
Pitanje u vezi oglasa na polovniautomobili.com. Postavio sma obican oglas i on je sad na 6-7 stranici,pa bih hteo da ga opet vratim na prvu. Jel postoji neka refresh opcija ili moram da brisem i postavim novi oglas ?