.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.

Piros, znaci ima i vecih od 12mm, posto mi treba dosta veci od toga, bar 20?
Ljubitelj, mislis na ovo
http://wurth.rs/PDF2/M%2030.pdf
.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.

Western Union treba koristiti samo kao krajnju opciju, za zemlje u kojima nema normalnih banaka. Uzimaju proviziju 20% !!!Geza napisao:Mislim da može običan devizni, pa šalješ recimo preko Western uniona.

Izvini druze nisam stigao ranije da ti odgovorim , a najbolji izbor u gradu i najjeftinije je na Altini ako ti nije daleko .NexT napisao:.!.paja napisao:Ako dolaziš u Kelco nisam kod kuće.
Piros, znaci ima i vecih od 12mm, posto mi treba dosta veci od toga, bar 20?

Povadicu sutra sve iz gepeka pa cu test voznju da opalim
  Povadicu sutra sve iz gepeka pa cu test voznju da opalimMoze biti i spona.. tako se meni culo kad je puklastefanan napisao:Sta moze da se cuje tup tup tup (kao da neko u kutiju lupa iznutra) iz zadnjeg dela kad se prelazi preko neravnina ? Ne udarnih rupa i lezecis,vec kada je put onako valovit i pun udubljenja
Kao da mi se cuje nesto u zadnje vreme,mislim da mi se nije nesto s*ebalo kad mi je ono pukla guma... Mada mozda je i nesto iz gepeka,nisam jos proverio lepo
edit-Pocinjem da objasnjavam sa ovim postovima kad nesto pokusavam da opisem

Uglavnom solja amortizera, ili amortizer...stefanan napisao:Sta moze da se cuje tup tup tup (kao da neko u kutiju lupa iznutra)
Daemon tools lite je besplatan, zavrsice ti posao.dragan napisao:drugari, ajde neka preporuka za neki virtual drive koji dobro radi na win7, hocu da nesto instaliram na komp ali nemam dvd drive ( tj raskacen je ), a isti imam na laptopu pa bih da preko image-a odradim na kompu sta trreba...?
 radio je dobro.
 radio je dobro.