Sent using Tapatalk
Smešne slike
- methane.master
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
 - Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Smešne slike
Off... Ovo su bile odlične napolitanke, a onda si ih pokvarili. Možda zbog nove ambalaže. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!

+101methane.master napisao:+1 O ovakvim studentima mogu knjigu da napišem. Ruku na srce, ponajmanje su oni krivi.dragvorl napisao:Ja ne znam ljudi sta se vi cudite da je ona na 4. godini, neka je i drzavni fakultet. Ja sam se nagledao tih likusa i to na tehnickom faksu gde su vratila, zupcanici, sinusi, kosinusi i integrali...nabuba se to napamet bato, da vidite kako. Jeste da pojma nemaju za sta to sluzi i kako radi, ali na ispitu napisu 5 strana bez problema i prodju.
A tek je muka kad ih partija pošalje u firmu, a oni naprženi reše da promene svet. Tih mesec dana, dok ne shvate koliko ništa ne znaju (iz svoje struke) su pakao.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

- nuk
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
 - Garaža: Renault Espace 2.0dCi
 - Kontakt:

Velja napisao:+101methane.master napisao:+1 O ovakvim studentima mogu knjigu da napišem. Ruku na srce, ponajmanje su oni krivi.dragvorl napisao:Ja ne znam ljudi sta se vi cudite da je ona na 4. godini, neka je i drzavni fakultet. Ja sam se nagledao tih likusa i to na tehnickom faksu gde su vratila, zupcanici, sinusi, kosinusi i integrali...nabuba se to napamet bato, da vidite kako. Jeste da pojma nemaju za sta to sluzi i kako radi, ali na ispitu napisu 5 strana bez problema i prodju.
A tek je muka kad ih partija pošalje u firmu, a oni naprženi reše da promene svet. Tih mesec dana, dok ne shvate koliko ništa ne znaju (iz svoje struke) su pakao.
Neki su stigli i do skupstine i zato je Srbija tu gde jeste..
Sent from my Lumia
Ne kapiram.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
 - Garaža: Nemam garažu :(

Mozda sto Pagani izgleda dosta manji od Rollsa...

- methane.master
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
 - Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Ili što je spoljna jedinica klime unutra?   
... a i kola su malko prljava ako smem da primetim.

... a i kola su malko prljava ako smem da primetim.
Širim haos!

- profesorPROST
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

- Kuzmanovic
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- Day Walker
 - Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
 - Garaža: BMW X3

H
Baš sad vozim jednu takvu. Doduše, sa manje opreme, nema ovakav volan. :-D
Tapatalk 4

Baš sad vozim jednu takvu. Doduše, sa manje opreme, nema ovakav volan. :-D
Tapatalk 4