Tapatalk
Ja bih platio koliko treba za normalnu verziju. Ili, ako je stvarno problem cena, mogli bi zajedno sa osiromašenom-jeftinom da ponude i normalnu-premijum.jaksa napisao:U Srbiji je mnogo jeftnija nego u Hrvatskoj...
Fali što ga je kupio Nestle... tj. kupio je ceo Centroproizvod.Saša napisao:A šta fali recimo Cipiripiju?
 ) je zakon. Tu je još i Krem-krem, a probaću i taj grčki iz Vera...
 ) je zakon. Tu je još i Krem-krem, a probaću i taj grčki iz Vera...

doduse za nutelu nisam siguran da je ista kao crni deo
 doduse za nutelu nisam siguran da je ista kao crni deoBueno je odličan.Grujic napisao:Ako si jeo nutelu i kinder bueno onda jesi zatekaododuse za nutelu nisam siguran da je ista kao crni deo
 Ali mi se nutela ne svidja nešto. Ni ona francuska, a kamo li ona naša poland edišn.
 Ali mi se nutela ne svidja nešto. Ni ona francuska, a kamo li ona naša poland edišn.To samo znači da nisu narokani raznom hemijom za održavanje svežine, kao mnogi strani proizvodi.Ogi napisao:Na primer, slatkisi koje ja najvise volim: cokoladna bananica, jaffa, menc melou, variraju ukusima od odvratnog do fenomenalnog, od svezeg do uzeglog u zavisnosti od klime, polozaja meseca, nadmorske visine itd. *ebes ti slatkis koji je drugaciji svaki put kada ga kupis pri cemu preko leta nije jestiv maltene.
Meni je grcka Marenda odlicna - bolja od Nutele sto puta. Inace, meni je Cipiripi odlican i pre, a i sada - kupujem ga stalno, jedino sto je malo masan ali je i ukusan ruku na srce.snork napisao:Ja bih platio koliko treba za normalnu verziju. Ili, ako je stvarno problem cena, mogli bi zajedno sa osiromašenom-jeftinom da ponude i normalnu-premijum.jaksa napisao:U Srbiji je mnogo jeftnija nego u Hrvatskoj...
Fali što ga je kupio Nestle... tj. kupio je ceo Centroproizvod.Saša napisao:A šta fali recimo Cipiripiju?
Sve u svemu, Eurocrem made in Gornji Milanovac (ili Trebinje) je zakon. Tu je još i Krem-krem, a probaću i taj grčki iz Vera...