Takodje i 20-30% skuplji od Mercedesa u ovom slucajuzex napisao:kad pregledas sve slike i karakteristike, bmw je najbollji...meni je i najlepsi...

A opet je ruzan mnogo spreda.
Takodje i 20-30% skuplji od Mercedesa u ovom slucajuzex napisao:kad pregledas sve slike i karakteristike, bmw je najbollji...meni je i najlepsi...

Day Walker napisao:Najvese me se svidja, stari zavet!
Dakle spolja A3, iznutra A klasa... BMW 1 totalni fail, ni malo mi se ne svidja...
Mislim da bih se odlucio za A klasu, iako mi je A3 daleko lepsi i atraktivniji..

auto mi je spolja prelep ali unutra mi se bas ne svidja(jedan od najvecih razloga zasto sam odustao od kupovine novog A3)
 auto mi je spolja prelep ali unutra mi se bas ne svidja(jedan od najvecih razloga zasto sam odustao od kupovine novog A3)jeste a class dopadljivija spolja, ali i jeftinija...s druge strane, gepek joj je najmanji, po slikama najmanje mesta pozadi...iskreno, kad sve uporedis, nijanse su u pitanju i stvar licnog afiniteta...Xepoj87 napisao:Takodje i 20-30% skuplji od Mercedesa u ovom slucajuzex napisao:kad pregledas sve slike i karakteristike, bmw je najbollji...meni je i najlepsi...
A opet je ruzan mnogo spreda.
 prosli A3 mi je bio bas dobar auto a ovaj mi nije na tom nivou, dizajn exterijera mi je ok ali enterijer mi se ne svidja... BMW 1 mi je kontra prica, exterijer mi je ruzan a unutra mi se svidja auto...
  prosli A3 mi je bio bas dobar auto a ovaj mi nije na tom nivou, dizajn exterijera mi je ok ali enterijer mi se ne svidja... BMW 1 mi je kontra prica, exterijer mi je ruzan a unutra mi se svidja auto... )! A sa druge strane BMW mi se čini najbolji što se tiče motorizacije i tehnike, ali nikada nisam vozio BMW-a 1 pa ne znam kakav je utisak za volanom, mnogi kažu vrhunski ali ukusi su različiti, jer svi hvale njegov sportski duh a meni se to ne sviđa....
 )! A sa druge strane BMW mi se čini najbolji što se tiče motorizacije i tehnike, ali nikada nisam vozio BMW-a 1 pa ne znam kakav je utisak za volanom, mnogi kažu vrhunski ali ukusi su različiti, jer svi hvale njegov sportski duh a meni se to ne sviđa....

Ipak je S3 2.0 i ovo je dobar rezultat.
 Ipak je S3 2.0 i ovo je dobar rezultat.A kad izadje 1MDusan napisao:A kada izadje RS3?Ipak je S3 2.0 i ovo je dobar rezultat.