EDIT: nasao sam - Carlsson

A poenta price je sto cesto vidjam na istom mestu parkiran W211 Carlsson, ali uvek prodjem tu kad je mrak, a parkiran je u mrklom mraku, cim prodjem jednom preko dana slikacu ga, mada mi nije nista posebno

Nije.Xepoj87 napisao:Stalno je parkran tu taj R8,a juce je bio i crni Gallardo iza njegaDrugari

Moj prijateljski savet i tebi i drugima, nemoj da te vidi vlasnik tog Maseratija da mu se motaš oko auta jer može mrak da te pojede čas poslaelMaestro napisao:Danas sam slikao Masera, ovaj sto je kod Seste je BG 690 NS, moja je greska bila. Okacicu sutra sliku.

Necu kaciti sliku, vlasnik verovatno ima svojih razloga za to sto radi. Mada, iskreno, ko god kupi takav auto treba da bude svestan cinjenice da ima ljudi koji bez zle namere hoce da pogledaju lep auto. Hvala na savetu, u svakom slucaju.
 Necu kaciti sliku, vlasnik verovatno ima svojih razloga za to sto radi. Mada, iskreno, ko god kupi takav auto treba da bude svestan cinjenice da ima ljudi koji bez zle namere hoce da pogledaju lep auto. Hvala na savetu, u svakom slucaju. 

Jel onaj kod poste u centru?Gaginh0 napisao:A jel ima jos neki sa dva slova S u nazivu, Carlsson ili tako nesto?
EDIT: nasao sam - Carlsson
A poenta price je sto cesto vidjam na istom mestu parkiran W211 Carlsson, ali uvek prodjem tu kad je mrak, a parkiran je u mrklom mraku, cim prodjem jednom preko dana slikacu ga, mada mi nije nista posebno