Tapatalk Post

I Seat ArosaMarkoni napisao:E Miso da je samo Lancia Y... Bilo je tu i 206ica, i Punta Classic...
Tapatalk Post
 Mada realno projurilo nesto pored mene kao da stojim,koliko citam ovaj forum moze biti samo Tojota Korola ?
 Mada realno projurilo nesto pored mene kao da stojim,koliko citam ovaj forum moze biti samo Tojota Korola ?
Mene i drugara stigli pre dve godine kod Šida u osam ujutru pred samu granicunikaragva napisao:Koliko sam ja cuo love ns-bg i bg-nis, jel tako?
Barem ja ne znam da su nekog uhvatili negde kod Sida i slicno. Moguce da gresim, posto sabiram samo slucajeve, tog i tog su zaustavili presretaci. Mozda onaj deo kod beograda pa do naplatne rampe ili do obilaznice.

Dzip je imao strane tablice ,al bas me zanima dal mu je napisao kaznu ili mu je ovaj dao neke pare
  Dzip je imao strane tablice ,al bas me zanima dal mu je napisao kaznu ili mu je ovaj dao neke pare   Inace motor je bele boje,ne razumem se nesto u motore al mi se cini da je isti kao onaj iz filma ''mali svet''
  Inace motor je bele boje,ne razumem se nesto u motore al mi se cini da je isti kao onaj iz filma ''mali svet''  

sebekkg napisao:jel ovaj poslednji desno ivica dacic?

Vladapetr napisao:Nije Ivica, vidiš da ovaj sa slike dohvaća nogama zemlju dok sedi na motoru

Vidjen u cetvrtak rano ujutru u akciji u BG-u...