Uvek ce tudji uspeh osporavati i truditi se da ga umanje ili pokvare . Jakooo jako ruzno
Sport
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Re: Sport
gde bi ih proterao, u Monte Karlo?half man napisao:Muka mi je takvih ljudi,takve treba proterati odavde..
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Neka,krenuli bi ispocetka..
Ali bolje ih ignorisati,da se vratimo mi na sport
Vidim Vojvodina hoce da vrati Laneta Jovanovica,Kacara,vec su doveli nekog golmana iz Celzija,bilo bi lepo da naprave ozbiljniji sastav.
Ali bolje ih ignorisati,da se vratimo mi na sport
Vidim Vojvodina hoce da vrati Laneta Jovanovica,Kacara,vec su doveli nekog golmana iz Celzija,bilo bi lepo da naprave ozbiljniji sastav.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ko je preuzeo Vojvodinu? Odakle im toliko para?half man napisao:Neka,krenuli bi ispocetka..
Ali bolje ih ignorisati,da se vratimo mi na sport![]()
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja recimo ništa čudno ne vidim u tome.
Buturović je bio finansijer FK Vojvodina i sin je nasledio njegovu imovinu, firmu ili šta već.
Postojala su dva scenarija da se okrene i kaže ne interesuje me FK i prekine sa saradnjom ili da mu se ponudi da nastavi, što je i učinjeno i što je on i prihvatio.
Nije tu bilo nekih mahinacija ili prisvajanja.
Buturović je bio finansijer FK Vojvodina i sin je nasledio njegovu imovinu, firmu ili šta već.
Postojala su dva scenarija da se okrene i kaže ne interesuje me FK i prekine sa saradnjom ili da mu se ponudi da nastavi, što je i učinjeno i što je on i prihvatio.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Uložili bi da su mogli a možda je njihov primer odgovor Vujoševiću na neka pitanja oko finansiranja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Jeste, samo sto niko nije smeo/mogao da se pobuni ili ne daj boze predlozi nekog drugog kandidata.samo polako napisao:Ja recimo ništa čudno ne vidim u tome.
Mozda niko nije ni mogao, jer su u UO sve njihovi ljudi.
TT