High Class Only. by Ni.St|Photography, on Flickr

zuzazu napisao:PS je danas ono sto je tamna komora bila nekad. I vise od toga. PS je u rukama znalca vece oruzije od samog foto aparata.
U PS moze da se doda, obrise, promeni ekspozicija, izmeni perspektiva, da ne nabrajam sve mogucnosti...
Zato se zaboravljaju osnovne fotografske tehnike.
Na slici broj 5, ajd' sto je brod smesten u centar fotografije, ajd sto neki kamen (sta li je) viri sa desne strane, ajd' sto je umetnik izdelio nebo/more na pola-pola, AL' STO MAJSTORU CURI MORE NA DESNU STRANU
Na onom prethodnom forumu sam branio HDR, ali ovo sada vec pocinje da biva toliko silovanje, da je smarno.

Potpis ko kuca.
 Potpis ko kuca.

Slazem se, samo fotke koji sami napravite dolaze u obzir.
 Slazem se, samo fotke koji sami napravite dolaze u obzir.Slika nema nijedan element foografije sve sto je zuzazu rekao hteo sam i ja da napisem ali da se ne ponavljamo.Scuderia napisao:zuzazu napisao:PS je danas ono sto je tamna komora bila nekad. I vise od toga. PS je u rukama znalca vece oruzije od samog foto aparata.
U PS moze da se doda, obrise, promeni ekspozicija, izmeni perspektiva, da ne nabrajam sve mogucnosti...
Zato se zaboravljaju osnovne fotografske tehnike.
Na slici broj 5, ajd' sto je brod smesten u centar fotografije, ajd sto neki kamen (sta li je) viri sa desne strane, ajd' sto je umetnik izdelio nebo/more na pola-pola, AL' STO MAJSTORU CURI MORE NA DESNU STRANU
Na onom prethodnom forumu sam branio HDR, ali ovo sada vec pocinje da biva toliko silovanje, da je smarno.
Potpis ko kuca.