Inace, ako stojim na semaforu na uzbrdici i pustim kocnicu - auto ostane u mestu tj ne krene nazad. Pretpostavljam da je to hill assist koji pominjes. Odlicna stvar, narocito za zene
 i ujedno jedna od svega 2-3 prednosti kod automatika. Ustvari, kada pricam o automatiku vec, da kazem kako mislim da on ima mnogo vise prednosti ali kod vozaca koji ne vole da voze i koji priznali to ili ne - ne umeju da voze. Za njih je idealno da imaju automatik, jer on bolje menja brzine od prosecnog vozaca koji u sustini ne slusa motor i ne oseca masinu.
 i ujedno jedna od svega 2-3 prednosti kod automatika. Ustvari, kada pricam o automatiku vec, da kazem kako mislim da on ima mnogo vise prednosti ali kod vozaca koji ne vole da voze i koji priznali to ili ne - ne umeju da voze. Za njih je idealno da imaju automatik, jer on bolje menja brzine od prosecnog vozaca koji u sustini ne slusa motor i ne oseca masinu.Ali posto sam ja siguran da bolje menjam brzine od njega (bio ja prosecan ili ne, nebitno je i ne pricam to da bih se hvalisao), onda me on nervira i vozim u steptronic kadgod mogu. (mada mi i tu ne daje 100% slobode)