Juce me je ocesao neki deda sa jugom, prednja strana, i potpisali smo evropski izvestaj...
U pondeljak treba da odvezem auto da mi skunu prednji branik i da dopune zapisnik sa eventualnim ostecenjima ispod.
E sad posto mi je nesto i curelo, desno, verujem da je posuda za brisace pomerena.
E sad sta mi nije jasno
Da li ako mi je nesto polomnjeno ispod moze da se doda u zapisnik? Jer postoji mogucnost far da je pukao, jer su se pokrivili nosaci branika, a da mi ne priznaju jer ovaj nije napisao far?
2. Far mi ima ima ogrebotinu, to sam tek danas video
 Juce je slikano po pljusku ali samo povrsinska ostecenja...da li to ima sanse da uvaze i dobijem nov far
 Juce je slikano po pljusku ali samo povrsinska ostecenja...da li to ima sanse da uvaze i dobijem nov far3 .
da li da sve uradim u Sekulicu, jel imate iskustva sa njihovim farbanjem i lakiranjem, jer tako mi je jednostavnije zbog osiguranja?
Ako mogu proveru mehanike i trapa bih uradio kod sekulica, a limariju kod Gabike
I sta njima u dunav osiguranju znaci, ako uzmem predaacun dobicu samo 20% manje nego sto mi treba znaci bez pdv-a,
i da ne mogu sa predracunom sa originalnim delovima, jer auto nije u garantnom roku!!!!!
Unapred hvala svima na odgovorima

Na ruskom postoji izraz "vreditelj" koji otprilike znači "počinilac štete". U krivičnom zakonu SSSR je postojao "vreditelj", to je bio srednji (po težini) od tri vrste "neprijatelja naroda". Blaži oblik je bio "saboter", a najteži "diverzant".
 Na ruskom postoji izraz "vreditelj" koji otprilike znači "počinilac štete". U krivičnom zakonu SSSR je postojao "vreditelj", to je bio srednji (po težini) od tri vrste "neprijatelja naroda". Blaži oblik je bio "saboter", a najteži "diverzant".