da li zaista hoćeš da kažeš da je folija skuplja od drugih kolaFloyd napisao:Umesto sto stavljaju foliju, bolje da su uzeli vise razlicitih ali jeftinijih i starijih modela koji bi se uklopili u masu.
Novih A6 svakako nema puno na srpskim putevima, posebno ne onih preko 2.0, pa je svaki (bez obzira na boju) sumnjiv
O presretačima
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: O presretačima
Ne, nego da se dzaba trude da "kamufliraju" auto koji je inace redak na putevima i samim tim je sumnjiv 
Onaj Bentley im je bio jos veci biser...
Onaj Bentley im je bio jos veci biser...
A6 i nije tiliko redak. A ne znam koje su to mogli starije i jeftinije da kupe? Valjda smo iz tvoje teme zakljucili da sto je stariji auto skuplje odrzavanje. 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja ne znam da li sam 2 (sa SRB tablama) video proslo leto tamo ali ajde...2.0 TDI je bilo vise ali se oni itekako razlikuju od 3.0 TFSI.
I naravno, nisam mislio da kupe polvne nego nove ali starije modele kojih ima vise na putevima...A4 B8, BMW E90 i sl.
I naravno, nisam mislio da kupe polvne nego nove ali starije modele kojih ima vise na putevima...A4 B8, BMW E90 i sl.
Poslednja izmena od Floyd u 22 Maj 2013, 19:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa A6 stvarno i nije toliko redak, a kako odmiče vreme sve manje će biti redak
Bentley je bio idealan za strance.Floyd napisao:Onaj Bentley im je bio jos veci biser...
Mislim da su ove nove sestice uglavnom 2.0 TDI...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bentli je zgutao ne samo svoje, vec i kazne sto su drugi naplatili. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
A znas koliko ljudi razlikuje 2.0TDI od 3.0TFSI? 5%, i to je mozda mnogo. Ne razlikuju im se bre modeli, kamoli motorizacija...
Drag
Drag
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Em sto nisu retki, em sto 80% ljudi se i ne trudi da razlikuje razlicite modele istog proizvodjaca, pogotovo vazi za Audi, Bmw i Merc, pa i ja koji se trudim, cesto ne uspevam da razlikujem iz prve.Floyd napisao:Ja ne znam da li sam 2 (sa SRB tablama) video proslo leto tamo ali ajde...2.0 TDI je bilo vise ali se oni itekako razlikuju od 3.0 TFSI.
Cak i da mu na vratima pise "presretac" i dalje bi radio punom parom.
Svakako podrzavam!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
djiuliju napisao:A znas koliko ljudi razlikuje 2.0TDI od 3.0TFSI? 5%, i to je mozda mnogo. Ne razlikuju im se bre modeli, kamoli motorizacija...
neki modeli presretaca su jednostavno presmesno odabrani. kao npr zuti megan 3 rs, jbt ima ih na prste jedne ruke u srbiji, a oni ga uzeli za presretaca, i to onog najupadljivijeg...
Jeste da ovaj forum ima dosta članova, i da ima i drugih sa još većim brojem, ali u globalu na nivou SRB nije to neka brojka. Od mog društva znam samo jednog koji bi napravio razliku između RS i običnog megana. I sami ovede priznajete da je teško uočiti šta je od A6 presretač šta nije, pa čak dali je i A6 ili A4,8... Šta mislite kako je ostalima koje baš briga za marke, kubikaže...
Tako da je moj zaključak da ono što ovde na forumu može biti čudno kao izbor auta za presretača, nekom tamo ništa ne znači.
Tako da je moj zaključak da ono što ovde na forumu može biti čudno kao izbor auta za presretača, nekom tamo ništa ne znači.
+1
Mislim da smo mi malo izgubili osecaj, jer ne gledamo automobile istim ocima, kao ostalih 90%.
Mislim da smo mi malo izgubili osecaj, jer ne gledamo automobile istim ocima, kao ostalih 90%.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Jbg. ko ne zna da ih razlikuje, neka vozi po propisima 
A ne ko jedna prijateljica odavde koja se u HR trkala sa njima
A ne ko jedna prijateljica odavde koja se u HR trkala sa njima