Nema veze, gledaćemo te na skrinšotu.Kuzmanovic napisao:Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h.

Nema veze, gledaćemo te na skrinšotu.Kuzmanovic napisao:Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h.

Posle prve kazne se menja stil voznje, bar na neko vremeMilos napisao:Jel tolerisu 70 ili moram da menjam stil voznje ?
 a ako uzmemo u obzir nultu toleranciju kada su kamere za zutu traku u pitanju...
 a ako uzmemo u obzir nultu toleranciju kada su kamere za zutu traku u pitanju...
110 u zoni 50Kuzmanovic napisao:Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h.

Znas kako lik sa tvog avatara prolazi pored kamere i pozdravlja i vice foto fotoKuzmanovic napisao:E ako mi stigne cestitka, vas dvojica cete da platite polovinu kazne.
 Mislim da je u prvom filmu ali ne mogu da se setim.
 Mislim da je u prvom filmu ali ne mogu da se setim.Ja se ponadao da tolerisu do 70nuk napisao:Posle prve kazne se menja stil voznje, bar na neko vremeMilos napisao:Jel tolerisu 70 ili moram da menjam stil voznje ?a ako uzmemo u obzir nultu toleranciju kada su kamere za zutu traku u pitanju...
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
 Inace se slazem da ako ne mogu da objasne lepo da se ne juri,nek udare po dzepu,tu najvise boli.
 Inace se slazem da ako ne mogu da objasne lepo da se ne juri,nek udare po dzepu,tu najvise boli.